Depresiją įveikusi M. Šalčiūtė grįžo į viešumą ir atskleidė, kiek uždirba | KaunoDiena.lt

DEPRESIJĄ ĮVEIKUSI M. ŠALČIŪTĖ GRĮŽO Į VIEŠUMĄ IR ATSKLEIDĖ, KIEK UŽDIRBA

  • 9

Ilgi efektingos spalvos plaukai, priaugintos blakstienos, ryškus makiažas ir džemperis vietoj suknelės – socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė abejingų nepalieka.

"Galite mane mėgti, galite manęs nekęsti, bet iš savo ryškaus įvaizdžio aš sugebu puikiai užsidirbti", – Monika patikina jau septynerius metus gyvenanti iš žinomumo ir netgi finansiškai padeda savo artimiesiems.

"Vienas postas kainuoja 550 eurų plius mokesčiai. O iš savo žinomumo esu uždirbusi 7 tūkstančius eurų per mėnesį", – šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje "Nuo… Iki…" papasakos Monika.

Dabar žinomų žmonių nuotraukos internete su įvairiais produktais ir raginimai juos įsigyti jau nieko nestebina, tačiau Monika buvo viena pirmųjų, kuri internete subūrė didžiulę gerbėjų armiją. Seksualios nuotraukos nebijant parodyti visų kūno privalumų ir kasdienis savo privataus gyvenimo viešinimas – to užteko, kad Monika patrauktų ne vieno jaunuolio dėmesį.

Tiesa, dabar Monika prisipažįsta, kad kai pradėjo internete viešinti savo gyvenimą, ji dar nebuvo pilnametė. Tačiau tai jai buvo ne tik žaidimas, o būdas pragyventi. "Jei norite tapti tokiais kaip aš, turėsite dirbti kiaurą parą, nuolat lankytis žvaigždžių vakarėliuose ir retai užsibūti namuose", – sako Monika.

Viešumoje pasirodyti galiu tik būdama puikios formos. Negražios, sergančios ir liūdnos manęs niekam nereikia.

Kai Monikai buvo 15-lika, mirė jos mama: su broliu ir seserimi jie liko visiškai vieni – tėvas jų namus paliko dar prieš tai ir savo vaikais nesirūpino net jų mamai mirus. Šiandien Monika atvira – nuo tada ji ne kartą sirgo depresija.

Pastaruosius metus Monika buvo dingusi iš viešo gyvenimo. Daugelis spėliojo, gal gi jaunos ekscentriškos merginos žvaigždė jau užgeso ir ji tapo nebeįdomi, tačiau Monika prisipažįsta, kad visus šiuos metus ji sunkiai sirgo depresija. Monikos savijauta buvo tokia, kad ji negalėdavo net pakilti iš lovos.

"Tau nereikia priežasties verkti, tau tiesiog atplūsta emocijos ir tu gali tiesiog išgirdęs kažkokią liūdnesnę dainą apsipilti ašarom. Vieną kartą man net yra buvę, kad dariau tokią kaip konferenciją, viešą pokalbį, daug žinomų žmonių kalbinau apie socialinius tinklus ir t.t. Didelė salė, daug žmonių stebi gyvai, ir aš apsiverkiau be priežasties, kalbėjau visai apie kitus dalykus ir aš pradėjau verkt", – prisimins Monika.

Nors sumos, kurias 25-erių Monika užsidirba iš savo žinomumo, įspūdingos, ji patikina nieko gyvenime nesusitaupiusi ir neįsigijusi. Tiesa, Monika džiaugiasi, kad jai buvo pavykę užsidirbti tiek, kad pastaruosius metus, kai sirgo depresija, galėjo gyventi iš santaupų.

Internetinėje erdvėje Monika atrodo atsipalaidavusi ir atvira mergina, tačiau iš tiesų prieš publikuodama savo gyvenimą viską apgalvoja iki smulkmenų. Sirgdama Monika buvo priaugusi dešimt kilogramų, todėl ne kartą prašė atidėti šį interviu. "Viešumoje pasirodyti galiu tik būdama puikios formos. Negražios, sergančios ir liūdnos manęs niekam nereikia", – sako Monika.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

bobulė

'' Klaipėda'' kaip ir delfis geltonoji spauda.Nieko daugiau nesugeba.Kas pagimdė.kas išsiskyrė.kas ne vietoje nusiperdė

Tera

Pasižiūrėjus į atvaizdą veidrodyje (Nuotraukoje) viskas aišku iš kur tie 7 tūkstančiai per mėnesį. Turbūt depresiją vaikė....... O, kad iš jos dar neišėjusi rodo bendra išvaizda. Ir "gyvenimo draugas" ne kas kitas , irgi depresija sergantis........

Stebėtojas

Reikia vartoti mažiau alkoholio bei kitokio brudo ir nebus jokių depresijų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS