Kauniečiai išgirs įkvepiančią istoriją | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIAI IŠGIRS ĮKVEPIANČIĄ ISTORIJĄ

Rugsėjo mėnesį Kauno „Žalgirio" arenoje planuojama didžiausia motyvacijos konferencija Lietuvoje „No limits“ pristatė savo žvaigždę –  Niką Vujičičių.

„Esu Nikas Vujičičius. Gimiau be galūnių, tačiau tai manęs nevaržo. Keliauju po pasaulį skatindamas žmones tikėjimu, viltimi, meile, drąsa įveikti sunkumus ir siekti savo svajonių. Šioje knygoje pasidalysiu patirtimi, kaip nugalėti kliūtis: kai kurias specifines, panašias į mano, bet daugumą – pasitaikančių mums visiems. Mano tikslas – skatinti įveikti jums tekusius iššūkius ir sunkumus, kad rastumėte savo tikslą ir kelią į džiaugsmingą gyvenimą,“ – tai ištrauka iš leidyklos „Alma littera“ išleistos N. Vujičičiaus knygos „Gyvenimas be ribų“.

Nikas nuo gimimo neturi nei rankų, nei kojų, tačiau tai jo nesustabdė įrodyti sau ir kitiems, jog mėgautis gyvenimu galime ir turime kiekvienas. Įveikęs milžiniškus sunkumus, jis baigė net 2 aukštuosius, sukūrė nuostabią šeimą, kartu su žmona augina du vaikus, o laisvalaikiu plaukioja banglente, šokinėja su parašiutu, nardo ir džiaugiasi kiekviena diena.

Apie laimę būti savimi, būti laimingam, apie gyvenimą be ribų, apie gyvenimo džiaugsmą, apie viltį net užklupus didžiausiems sunkumams ir sielvartui, apie gebėjimą siekti tokio gyvenimo, kokio norite, – norintys pakeisti savo pačių požiūrį, išdrįsti keisti savo gyvenimą turėtų kalendoriuje raudonai pažymėti rugsėjo 30 d.

Šiltas, pozityvus ir nepamirštamų įspūdžių kupinas renginys, kuris suteiks įkvėpimo bei motyvacijos siekti naujų pergalių gyvenime ir profesinėje veikloje – taip apibūdinama bene laukiamiausia metų konferencija.

Išankstinė bilietų prekyba prasideda gegužės 3 dieną.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kriste

Kur galima rasti bilietų???

Antanas

Nuostabus zmogus su nepaprasta istorija. Nekantrauju ji pamatyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS