B. Affleckas ir J. Garner išsiskyrė, bet namą išsinuomojo kartu | KaunoDiena.lt

B. AFFLECKAS IR J. GARNER IŠSISKYRĖ, BET NAMĄ IŠSINUOMOJO KARTU

  • 0

Po dešimtmetį trukusios santuokos  skirtingais keliais nusprendę pasukti aktoriai Benas Affleckas ir Jennifer Garner (Dženifer Garner) skyrybų skausmą mėgins įveikti gyvendami po vienu stogu kolegės aktorės Brooke Shields (Bruk Šilds) buvusiame name.

Remiantis neoficialiais šaltiniais, buvusi pora išsinuomojo B.Shields namą Pasifik Paliseide Kalifornijoje ir kartu ten gyvens, kol renovuojamas jų bendras būstas.

B.Affleckas ir J.Garner praėjusį mėnesį paskelbė, jog nusprendė nutraukti santuoką ir rengiasi skyryboms.

Kaip rodo žiniasklaidos pranešimai, namas, kuriame sutuoktiniai gyveno su vaikais, šiuo metu renovuojamas, kad ir išsiskyrę jie galėtų gyventi po vienu stogu.

B.Shields su vyru Chrisu Henchy (Krisu Henčiu) nuomoja kaimynystėje esantį savo buvusį penkių miegamųjų namą, kol atsiras jo pirkėjas.

B.Affleckas ir J.Garner stengiasi, kad jų skyrybos būtų draugiškos. Neseniai jie kartu su trimis vaikais atostogavo Bahamose, be to, dviejų „Oskarų“ laureatas leido laiką su J.Garner ir vaikais Atlantos mieste Džordžijoje, kur ji filmuojasi naujoje juostoje „Miracles From Heaven“.

42 metų B.Afflecko ir 43 metų J.Garner romanas užsimezgė tuojau po to, kai jie susipažino filmuodamiesi juostoje "Drąsiaširdis" (Daredevil) 2003 metais.

Jiedu susituokė po dvejų metų Terkso ir Kaikoso salose. Pora augina tris vaikus: devynmetę Violet (Vajolet), šešiametę Seraphiną (Serafiną) ir trimetį Samuelį (Semuelį).

Žinia, kad aktoriai skiriasi, buvo paskelbta kitą dieną po jų vedybų 10-ųjų metinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS