Duetas: matyt, esame brangiausiai apmokami atlikėjai Lietuvoje | KaunoDiena.lt

DUETAS: MATYT, ESAME BRANGIAUSIAI APMOKAMI ATLIKĖJAI LIETUVOJE

  • 0

14 tūkst. eurų už vieną dainą. Tai, matyt, rekordinis honoraras ne tik Violetos Cvirkaitės-Bendelston ir Maksimo Bendelstono dueto, bet ir visų Lietuvos atlikėjų istorijoje.

LNK muzikiniame antrininkų superšou „Mes vieno kraujo“ , rodomame sekmadieniais 19.30 val., duetas atskleis netikėtas aplinkybės, kaip vienas atliktas kūrinys padėjo net įsigyti būstą.

Į projekto atrankas Violeta atvyko kaip solistė. Vis dėlto jai akompanavęs vyras Maksimas taip sužavėjo komisiją, kad buvo pakeistos šou taisyklės ir į tolesnius etapus pora keliavo jau kaip duetas. „Mes visada kartu. Kai pagalvoji, vis tiek būčiau žmoną vežęs į filmavimus, drauge užlipti ant scenos – jau ne problema“, – juokėsi Meno kūrėjų asociacijos prezidentas Maksimas  Bendelstonas.

Vietoje nenustygstanti pora gali pelnytai save vadinti vienais brangiausiai apmokamų atlikėjų Lietuvoje jų atliekamą rusišką romansą „Kaip aš tavęs laukiu“ įvertino net 14 tūkst. eurų. „Pirkome namą ir jo pradinė kaina buvo 50 tūkst. Nusprendėme nusiųsti pardavėjai šį romansą, skirtą namui, kurio taip laukėme. Moteris vėliau skambino, sakė, kad daina ją taip sujaudino, kad ašarojo visą naktį. Rezultatas – būstą įsigijome net 14 tūkst. eurų pigiau ir dar gavome žemės“, – kvatojo atlikėjai.

GALERIJA

  •  Violeta Cvirkaitė-Bendelston
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS