Dž. Butkutė apie juodžiausią laikotarpį: per ilgai tylėjau | KaunoDiena.lt

DŽ. BUTKUTĖ APIE JUODŽIAUSIĄ LAIKOTARPĮ: PER ILGAI TYLĖJAU

  • 5

Legendinė dainininkė Džordana Butkutė šiuo metu maudosi šlovės spinduliuose. Pilnos arenos, teisėjos pozicija televizijos projekte „Lietuvos balsas” ir mylimas vyras šalia. Bet taip buvo ne visada. Dabar scenos karalienė atvira – anksčiau ji rinkosi tylėti.

Daugiau nei dvidešimt metų ant scenos praleidusi dainininkė įsitikinusi: „Be vargo, kurį praėjau, tikriausiai niekada nebūčiau žinojusi, kas yra laimė”. Tiesa, šios šviesios pabaigos galėjo ir nebūti, jeigu Džordana būtų ilgiau tylėjusi...

Dainininkė laidoje „Kitu kampu” prisipažino, kad ilgą laiką ją kamavo prieštaringi jausmai. „Nuo paties žmogaus priklauso, kokį jis pasirenka gyvenimą. Kodėl aš tada bijojau garsiai kalbėti apie smurtą? Lyg ir taip būtų nesimatę, kas vyksta...”, – sunkiai emociją tramdė ji.

Nors daugeliui aplinkinių buvo akivaizdu, kad tai, kas vyksta garsios moters gyvenime, nėra gerai, ji iš paskutiniųjų tikino kitaip. Slapstymasis, neigimas ir tyla – būtent tai nuolat lydėjo Džordaną.

Legendinė atlikėja juodžiausiu gyvenimo periodu gyveno tikroje kančioje. Ir tokius jausmus kūrė ne tik alkoholio liūnas bei smurtas. Žymi moteris laidoje prisipažins, kodėl ilgą laiką savo išgyvenimus vis dėlto slėpė ne tik nuo visuomenės, bet ir nuo artimųjų.

Kodėl Džordana pagaliau išdrįso kalbėti apie problemas? Ką turėjo patirti garsi dainininkė, kad išliptų iš priklausomybės liūno? Galų gale, kaip dainininkė jaučiasi dabar? Visa tai žiūrovai išvysti galės laidoje „Kitu kampu” – šio antradienio vakarą 20.30 val. per LNK.

GALERIJA

  • Džordana Butkutė ir Indrė Stonkuvienė
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

varnas

neįdomi išpažintis

Vile

Su tuo peruku atrodo klaikiai,pasisendino maziausiai 10 metu. Sviesus plaukai jai tinka, bet tas perukas,uzmaukslintas ant kaktos - tragedija. Nejaugi ji nemato saves veidrodyje?

Tgb

Pačiai gerti nereikėjo,butų buvę ne per ilgai.Gerenčių žmonių negerbia,todėl taip ir atsitiko, kad naudojosi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS