Šį mėnesį – du Dž. Butkutės koncertai | KaunoDiena.lt

ŠĮ MĖNESĮ – DU DŽ. BUTKUTĖS KONCERTAI

Su geriausiomis dainomis ir naujais kūriniais į Palangos koncertų salės sceną grįžta lietuviškos muzikos legenda Džordana Butkutė.

Rugpjūčio 4-ąją su gyvo garso grupe atlikėja pasirodys Lietuvos pajūryje, kur praėjusiais metais buvo anšlagas. O rugpjūčio 12 d. po ilgos pertraukos grįžta į Šiaulius ir surengs koncertą Chaimo Frenkelio viloje.

Šou dainininkė kaip visada ruošiasi itin atsakingai. Išskirtinio balso ir charizmatiškai asmenybei svarbu paliesti kiekvieno į koncertą atėjusio žiūrovo širdį.

Repertuare – auksiniais tapę hitai ir nauji atlikėjos kūriniai: „Tavęs ieškojo mama“, „Vienas namuose“, „Tavo pasaulis“, „Nemylėjau tavęs“,  „Išduodu tave“, „Nebijok, aš su tavim“ ir daugelis kitų.

Organizatorių nuotr. 

Keliasdešimt metų įvairiose šalies scenose karaliaujanti dainininkė ir pati kuria dainas, mėgsta eksperimentus su skirtingais muzikos žanrais.

Gerbėjų meiliai Džordža vadinama atlikėja kviečia kartu dainuoti ir šokti bei mėgautis prasidėjusiu paskutiniu kalendorinės vasaros mėnesiu.

Organizatorių nuotr. 

Plojimai, šūksniai, nuoširdus bendravimas ir lietuviškos muzikos garsai liesis laisvai, nes į Dž. Butkutės pasirodymus atvyksta skirtingų kartų žmonės: jaunimas, suaugusieji ir senjorai.

GALERIJA

  • Šį mėnesį – du Dž. Butkutės koncertai
  • Šį mėnesį – du Dž. Butkutės koncertai
  • Šį mėnesį – du Dž. Butkutės koncertai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

na bet stenek iki samones praradimo

nepyk dzordana bet tu jau nebeaktuali ir tavo didziausias minusas kad per savo karjera nieko gero ir naujai malonaus nei tu nei tau nesukure ir kada dar devyniasdesimtais mes tavo dainu klausemes tai siandien net savo vaikams nepasiulytume bijodami buti isjuokti

O ziaubas

Kiek debilu bus?

Rūtenis

Turėjau progą nepirkus bilieto ir dar ložėje, dalyvauti jos konce, tai su malonumu atsisakiau- jos dainavimas man jau praeitis, o be to kažkaip viską išderina, ką esu sustygavęs muzikos srityje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS