E. Mildažytė – naujame TV projekte „Editos šou“ | KaunoDiena.lt

E. MILDAŽYTĖ – NAUJAME TV PROJEKTE „EDITOS ŠOU“

  • 3

Vienas ryškiausių LRT veidų Edita Mildažytė naujajame sezone bus matoma net keliuose TV projektuose – be pirmąkart išbandytos „Nacionalinės ekspedicijos“, ji imasi ir pramogų. Jau rugsėjį LRT televizijoje startuos naujas projektas „Editos šou“. Laidos kūrėjai tikina, kad tai bus tikra geros nuotaikos bomba.

„Tai bus jau nebe ta Edita, kurią žiūrovai matė daugybę metų. Šiandien ji kupina optimizmo, įžvalgaus moteriško šmaikštumo ir atvira naujiems susitikimas su garsiausias šalies žmonėmis. Jei ir brauksim ašaras, tai tik iš juoko. Laidos vedėja studijoje ne tik kalbins pašnekovus, bet ir provokuos juos atsidurti už komforto zonos ribų, įtraukdma savo herojus į komiškas situacijas. Šou turės specialią sceną teatrinėms miniatiūroms. Aktorinius sugebėjimus čia išbandyti pasiryžusi ir Edita“, – pasakoja laidos kūrėjai.

Kaip ir dera savaitgalio vakarui, projekte skambės daug muzikos. Dainuos ir pati Edita, neslepianti, kad dainavimas – jos sena aistra.

„Editos šou“ bus rodomas sekmadienio vakarais. „Darysime viską, kad žiūrovai užmigtų pailsėję su mūsų laida, o pirmadienio rytą atsiketų su plačia šypsena“, – sako Edita.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ASTA

Šaunuolė.Žaviuosi Jūsų mąstymu.Sėkmės.

Šaunuole. Pilna energijos. Taip ir toliau. Metai neturi reikšmės. Sekmės.

Veronika

Šaunuolė Edita

SUSIJUSIOS NAUJIENOS