„Eurovizija“ tęsiasi: užkulisiuose – aistros dėl drabužių | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJA“ TĘSIASI: UŽKULISIUOSE – AISTROS DĖL DRABUŽIŲ

  • 1

Šeštadienį LRT parodys dar vieną ambicingą „Eurovizijos“ atrankos kovą dėl bilieto į kitą etapą. Ir nors projekto vedėjos Gabrielė Martirosianaitė bei Ieva Stasiulevičiūtė dažniau juokauja, kad už Didžiosios studijos sienų, Žaliajame kambaryje, dalyviai kovoja su įtampa ir karpo vieni kitų kostiumus, pastarąjį filmavimą išties kilo įspūdis, kad daugelį labiausiai jaudina drabužiai.

Atrankoje startavusi Mia visus nustebino savo šauniu įvaizdžiu ir karališku pasirodymu, tačiau šįkart jos pasiruošimą gaubė dramatiškos detalės. Nežinia, ar katė perbėgo kelią dainininkės komandos viduje, ar žemę iš po kojų išmušė pašalinės problemos, kuriomis ji, lyg aštraus detektyvo nuotrupomis, pastaruoju metu dalijosi savo „Facebook“ paskyroje.

Tuo metu dizaineris Marius Vepšta, sukūręs pirmąjį dainininkės įvaizdį, paruošė antrą ekstravagantišką suknelę, kuriai panaudojo ir „Dolce & Gabbana“ kolekcijos audinius. Sceninės aprangos ansamblis išties efektingai atrodė ant manekeno, tačiau jį apsivilkusi Mia neliko sužavėta. Aplinkiniai taip pat patarė keisti suknelę.

 

Savo ruožtu Aistė Pilvelytė, pernai kiekvieną filmavimą šokiravusi vis naujomis įvaizdžio transformacijomis, šiemet nesiblaško ir tęsia tai, ką pradėjusi – vienišos vilkės kūrinį „aminatiškoje“, kūrinio autorę latvių atlikėją Aminatą primenančioje, formoje.

Aplink Alaną pasiruošimo kambaryje sukiojasi žinomas šalies dizaineris Seržas Gandžiumanas. „Euroviziniam“ prisistatymui Alanas puošėsi stilingu kostiumu iš naujos dizainerio kolekcijos. Šįkart jo ansamblyje atsirado odinė striukė, džinsai ir grubūs batai paaukštintu aulu. Pro S. Gandžiumiano akis nepraslydo nė menkiausia detalė: pritūpęs jis pats pasirūpino ir batų raišteliais.

Ant scenos atlikėjo laukė provokuojanti staigmena: G. Martirosianaitė perskaitė Alano kolegos Vaido Baumilos kiek anksčiau „Facebooke“ išsakytas šmaikščias pastabas apie šio kūrinį. Nors Alanas komentarą išklausė marmuriniu veidu, vėliau jo pateiktas atsakymas Vaidui publiką privertė kvatotis.

Sasha Song, atsisakęs maksimaliai išdidintų skrybėlių, šįkart atrodė elegantiškai, o į pagalba pasitelkta „Di Archy“ magija jo pasirodymui suteikė naujų, šiltų spalvų. Tiesa, žymiausias šalies magų duetas kartu su Sasha Song ant scenos nelipo – jie talkino už kadro.

„Queens of Roses“, „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujančios su „Žvejo“ daina, pastarąjį kartą sulaukė pašaipių replikų dėl blizgių kostiumų. Šįkart jos rinkosi lakuotą odą ir tinklelį, batus ant platformų.

Įvaizdį keitė ir Kotryna Juodzevičiūtė. Jei aną kartą ji parodė skandinaviškai estetišką šou, tai šįsyk nustebino juodu ansambliu su metalinio korseto detalėmis. Tik gal piltuvėlio formos liemenėlė Madonnai tiko labiau?

O štai Švedijoje dainininkės karjeros siekianti Greta Zazza šįkart ne tik atrodė seksualiai, bet ir pakvietė prisijungti du Donny Montell komandos šokėjus, kurių išlavinti kūnai žiūrovų nepaliks abejingų. Panašu, kad Greta virsta moteriškuoju Donato Montvydo variantu, juo labiau, kad dainas jai rašo tas pats švedų kompozitorius Jonas Thanderis.

Kaip seksis atrankos dalyviams, bus galima pamatyti šeštadienį, 21 val. per LRT. Namuose šou stebinti publika atlieka svarbų vaidmenį nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – žiūrovų telefoniniai skambučiai lemia pusę dalyvių sėkmės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

As

Visiskai nieko naujo.. !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS