„Eurovizijoje“ dalyvaujanti V. Iljinaitė: esu subrendusi atlikėja | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJOJE“ DALYVAUJANTI V. ILJINAITĖ: ESU SUBRENDUSI ATLIKĖJA

Šeštadienį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos žiūrovams prisistatė paskutiniai vienuolika atlikėjų, iš kurių į kitą etapą pateko tik šeši. Sužavėjusi komisijos narius ir žiūrovus, į kitą etapą pateko ypatingo balso savininkė Valerija Iljinaitė. Komisijos narys dirigentas Gintaras Rinkevičius prisipažino, kad „fantastišką balsą turinti atlikėja yra jo atradimas“.

V. Iljinaitė pasakoja, kad galimybė dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse yra jos, kaip ir daugelio atlikėjų, jaunystės svajonė. Pasak merginos, pernai laimėjusi atranką į Lietuvos „Slavianskij bazar“ festivalį, ji turėjo įgyvendinti pažadą, duotą sau, t.y., dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje.

„Aš manau, kad kiekvienas atlikėjas privalo tai patirti. Tai yra tarsi laipteliai tobulėjimo link. Tarkim, jei pažiūrėtume į Donato Montvydo pavyzdį, jis atstovavo „Slavianskij bazar“, kituose konkursuose ir festivaliuose Lietuvai, ir aš manau, kad šiuo metu esu subrendusi atlikėja, galinti gerai reprezentuoti savo šalį“, – tikina dainininkė.

V. Iljinaitė savo jėgas „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje išbando su daina „You made me glow“, kuri gimė bendradarbiaujant su švedų prodiuseriais.

„Labai malonu, kad gavau pasiūlymą dirbti su švedų prodiuseriais, su švedų leidybos kompanija. Jos vadovas rodo labai didelę iniciatyvą netgi po mūsų bendrų darbų dirbti toliau. Yra pasiūlymų įrašyti kitas dainas. Malonu, kai už tavęs yra žmonės, kurie turi didelę patirtį, kurie gali patarti. Dėl to jaučiuosi labai tvirtai dėl to“, – sako atlikėja. 

V. Iljinaitė tikina labai rimtai žiūrinti į „Eurovizijos“ atrankos koncertus, kuriems šiuo metu skiria visą savo dėmesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vika

100 kg>>>kaip ne gėda šaipytis?Savęs negerbiate visiškai.

100 kg

Kaip gerai subrendo atlikėja ! Super apie 100 kg.!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS