„Eurovizijos“ atranką laimėjusi atlikėja: Lisabonoje kai ką pakeisime | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJOS“ ATRANKĄ LAIMĖJUSI ATLIKĖJA: LISABONOJE KAI KĄ PAKEISIME

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtoja sekmadienį tapusi Ieva Zasimauskaitė LRT TELEVIZIJAI pripažino, kad tai buvo pirmi metai, kai ji stengėsi negalvoti apie pergalę.

„Aš tiesiog mėgavausi procesu ir atidaviau visa save, kiek tik galiu. Mano tėtis ir artimi žmonės sakė, kad tai pirmi metai, kad aš įsitraukus visu šimtu procentų .<...> Išmokau pamoką, kad turi atiduoti viską, ką turi, kad iš viršaus tau ten dar truputį padėtų“, – sako penktą kartą „Eurovizijos“ atrankoje dalyvausi atlikėja.

Jautrų kūrinį „When We‘re Old“ atlikusi I. Zasimauskaitė tikino, kad pasirodymo pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje metu jautė ypatingą atmosferą.

„Buvau susigraudinusi viso pasirodymo metu, bet aš labai laikiausi, tiesiog viduje visada buvo labai didelė šiluma. Po pirmų dainos akordų visa arena užsiplieskė švieselėmis, tūkstančiai žmonių... ir tai buvo mano pergalė. Aš galvojau, nežinau, kaip bus, kas nutiks, bet aš jau laimėjau, arena visa buvo deganti, tikrai kažkas ypatingo“, – prisimena atlikėja.

Pasak Lietuvos atstovės Portugalijoje vyksiančiame „Eurovizijos“ finale, nebus siekiama smarkiai keisti dabartinio pasirodymo, tačiau pokyčių bus.

„Analizuosime. Labai nenoriu pabėgti nuo pirminės idėjos. Manau, kad viskas iš esmes bus panašiai, gal keli elementai keisis. <...> Man patinka mano įvaizdis, suknelė. Aišku, manau, kad truputį kažką keisime, kad Lisabonoje tai būtų kiek kitaip, kad įdomesnio dėmesio būtų. <...> Manau, kad tai gražu, estetiška, paprasta, asketiška“, – LRT sako I. Zasimauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

nu kam?

keisti,jeigu niekas nepasikeis?

KEMBRIKAS

Galetu kraba pasiimti fone krumpakoji susoktu ,gaila ,kad vel suds bus.

pasikeisk

gal geriau pakeisk savo 1 vieta i 2, ir uzleisk tam , kurio publika norejo, busi labiau gerbiama
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS