„Eurovizijos“ gerbėja Monique dainuos nacionalinės atrankos finale „Žalgirio“ arenoje | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJOS“ GERBĖJA MONIQUE DAINUOS NACIONALINĖS ATRANKOS FINALE „ŽALGIRIO“ ARENOJE

  • 3

Atlikėjos Monique naujausio hito „Nenoriu grįžt namo“ internetinės perklausos jau skaičiuojamos milijonais. O kovo 11 dieną ją bus galima išvysti ir išgirsti gyvai: Monique pakviesta pasirodyti nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Atlikėjos draugų kompanija turi tradiciją: visi kartu žiūri „Euroviziją“ ir bendrai komentuoja tai, ką girdi ir mato. „Būtent taip ir atrodo mano šeštadienis, jeigu galiu žiūrėti atranką tuo metu, kai rodo. Jeigu ne, pažiūriu, kai tik galiu ir komentuoju pati su savimi. Esu „Eurovizijos“ fanė“, – pasakoja Monique.

Kovo 11-ąją, visai Lietuvai švenčiant ir keliant virš galvų trispalves, Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas. Monique, sausį šioje arenoje paskelbta M.A.M.A 2017 metų atlikėja, šįkart sugrįš kaip finalo viešnia, kuriai niekam nieko nebereikia įrodinėti.

 

 

„Finale aš būsiu vienintelė ta, kuri neturi kažko įrodyti dalyviams ar juolab – žiūrovams. Aš ten būsiu dėl atsipalaidavimo, dėl geros nuotaikos, gero šou. Žiūrovams, komisijai, dalyviams. Aš būsiu atokvėpis, ir mano darbas yra padaryti, kad visiems būtų tiesiog gera. Ir mano misija yra svarbi todėl, kad konkursuose labai lengva pamiršti, jog muzikos esmė yra gydyti, atpalaiduoti, užburti žmones, o ne juos sukiršinti“, – teigia Monique.

Aš būsiu atokvėpis, ir mano darbas yra padaryti, kad visiems būtų tiesiog gera.

Efektingos atlikėjos pasirodymas, be jokios abejonės, bus itin ryškus ir uždegantis, o scenoje ją sups būrys šokėjų. „Atradau naują aistrą – tai šokis. Todėl pasirodyme jo bus daug! Ruošiame smagų, energingą pasirodymą, vertą „Eurovizijos“ finalo“, – tikina Monique.

Tądien didžiausioje šalies arenoje Kaune ne tik įvyks finalinė kova dėl bilieto į didžiąją „Euroviziją“ Lisabonoje, kuriai atlikėjai jau dabar ruošiasi visu pajėgumu. Renginyje skambės ir kiti – „auksiniai“ kūriniai, kurių ypač malonu klausytis kovo 11-ąją, o juos atliks ne vienas žinomas Lietuvos atlikėjas, kol kas dar laikomas paslaptyje.

„Man pats gražiausias dalykas, apskritai vykstantis šiais šimtmečio metais, o ypač gerai pasireiškęs vasario 16-ąją – tai žmonių vienybė. Tikiuosi, arena vieningai dainuos visas lietuviškas dainas, ir mano taip pat. O jei dvejojate, ar pirkti bilietą į areną, tai tikrai yra rimtesnių dalykų, dėl kurių reikėtų dvejoti. Šitas nėra vienas iš tų. Ten pamatysime nugalėtojo finalinį pasirodymą, kurį vėliau matys Europa“, – dėsto Monique.

2018 metų nacionalinės atrankos finale pergalės tikisi pirmajame pusfinalyje labai gerai pasirodę „The Roop“, Jurgis Brūzga ir Kotryna Juodzevičiūtė. Kitas finalininkų trejetukas paaiškės šį šeštadienį, LRT TELEVIZIJAI tiesiogiai transliuojant antrąjį pusfinalį.

Šįkart dėl galimybės kovo 11-ąją dainuoti finale susirungs: Ieva Zasimauskaitė, Marija, „Twosome“, „Saulės kliošas“, Paula, Rūta Loop ir Monika Marija. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nuobodi

eilinė daininykė, kai kurių prodiuserių kažkodėl keliama ant šakių, nei įdomi, nei įsimintinos dainos, net nepatraukli ir nuobodi, kad ir kaip ją perdažytum, be to, ir nulinį baumilą gretina šalia dainuoti

Anonimas

O cia butinai persnaust su prodiuseriu.Per lova i eurovizija.

kovo 11 zalgirio arena

turetu buti idomi atranka i PORTUGALIJA IR GERAS KONCERTAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS