F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune | KaunoDiena.lt

F. KIRKOROVAS JAU ATVYKO Į LIETUVĄ: PIRMAS KONCERTAS – KAUNE

  • 13

Šiandien Filipas Kirkorovas pradeda savo jubiliejinį turą po Lietuvą, kurio metu surengs net penkis koncertus. Savo kelionę jis pradės nuo dviejų koncertų Kaune.

Vėliau aplankys Klaipėdą, Vilnių ir Šiaulius. Lietuvoje atlikėjas pristatys savo atnaujintą jubiliejinę programą „Ja“.

Į Vilnių šiandien ryte dainininkas atskrido tiesiai iš savo namų Maskvoje, o visą techniką – nuo garso iki apšvietimo ir scenos įrangos – į Lietuvą jau prieš kelias dienas atgabeno dešimt vilkikų. Taip pat šiandien į mūsų šalį atskris ir grupė „DoReDoS“, kuri šiemet atstovaus Moldovai „Eurovizijos“ konkurse Portugalijoje. Lietuvos žiūrovams ji pristatys dainą „My Lucky day“, kurią jai parašė F. Kirkorovas.

„Eurovizijos“ konkursas man visada buvo labai svarbus muzikinis reiškinys. Aš jau daug metų dalyvauju jame kaip kompozitorius ir prodiuseris: Dmitrijus Koldunas iš Baltarusijos, Ani Lorak iš Ukrainos, o šiais metais aš dirbu su grupe iš Moldovos „DoReDoS“. Ją pakviečiau ir į savo turą po Baltijos šalis. Taigi, visi, kas ateis į mano koncertą, galės išvysti jų pasirodymą, o „Eurovizijos“ konkurso finale mes labai tikimės Lietuvos palaikymo ir balų mažai, bet labai svetingai Moldovai“, – Lietuvos žurnalistams sakė F. Kirkorovas.

Savo interviu F. Kirkorovas taip pat pabrėžė, kad pirmosios jo, kaip atlikėjo, užsienio kelionės prasidėjo būtent nuo Lietuvos: „Pirmosios gastrolės, pirmieji žiūrovai ir gerbėjai, Vilnius, Kaunas, Klaipėda – visa tai man paliko labai gerą ir šiltą įspūdį.“

Lietuvoje atlikėjas pristatys savo atnaujintą jubiliejinę programą „Ja“. „Visas mano gyvenimas yra kūryba. Aš paaukojau daug ką, kad būčiau populiarus ir galėčiau rengti tokio lygio šou. Bet čia mano pasirinkimas, ir aš dėl jo nesigailiu. Iki šio šou ėjau visą savo gyvenimą, ir tik jame žiūrovai pamatys mano tikrąjį veidą. Atnaujinta šou programa „Ja“ – tai spektaklis: vieną kompoziciją keičia kita, transformuojamos dekoracijos, naudojami vizualūs efektai ir žymių dizainerių kostiumai, baleto artistai atlieka techniškai sudėtingus elementus. Per trejus programos gyvavimo metus aš visiškai iš naujo permąsčiau tai, kokį šou man sukūrė Franko Dragone. Į šou pavadinimą telpa labai daug kas: ši programa leido man visiškai kitaip pažvelgti į save. Bet tas suvokimas atėjo ne iš karto. Daugiau nei 100 miestų, dešimtys šalių – per šį laiką permąsčiau kiekvieną dainą, kažką pakeičiau ir atnaujinau“, – teigia atlikėjas.

Atnaujintas šou „Ja“ 2018 m. kovo 16–17 d. įvyks Kauno sporto halėje, kovo 18 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kovo 22 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Atlikėjas savo gastroles užbaigs koncertu „Šiaulių arenoje“ kovo 23 d. Bilietus į F. Kirkorovo koncertą Vilniuje platina tiketa.lt, Kaune ir Klaipėdoje – bilietai.lt, Šiauliuose – ticketmarket.lt.

GALERIJA

  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
  • F. Kirkorovas jau atvyko į Lietuvą: pirmas koncertas – Kaune
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Galetu

Galetu daugiau jau ir neatvykti

apgavikas

Apgavikas, paleido mage ir pastovejo , net pajudeti tingejo. Dar tokio baisaus atlikimo nebuvau maciusi.

jis bulgaras

su karuna reiskia zirneliu karalius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS