Fenotipologas apie A. Šedžiaus draugę Erdvilę: ji gali kerštauti | KaunoDiena.lt

FENOTIPOLOGAS APIE A. ŠEDŽIAUS DRAUGĘ ERDVILĘ: JI GALI KERŠTAUTI

  • 7

„Naujoji verslininko draugė nėra švelni katytė... Neatmetu tokio varianto, kad ateityje jis gali sulaukti net keršto: jei tu ne mano, tai sukompromituosiu ir sunaikinsiu, bet už tai gražiu finalu pasidžiaugsiu ir save parodysiu“, – jau teigs garsus fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas.

Pasak Marko, jei vedei žmoną kaip gražų žaislą, tu padarei blogą dalyką jai. „Monika protinga mergina, ji galėjo stiebtis link tavęs, ir jūs kartu augtumėte... Andrius Šedžius šeimai renkasi ne tas moteris. Šeimai reikia ne popierėlio, bet saldainio – turinio. O Šedžius renkasi popierėlius. Atminkite, kad popierėliai apgauna. Kuo daugiau savireklamos, tuo daugiau viduje... Gal garsiai nesakykime“, – šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ teigs M. Lučinas.

Markas Lučinas/LNK nuotr.

Specialisto įžvalgas išgirs ir kiti garsūs Lietuvos pramogų pasaulio žmonės, tarp kurių vizažo meistrė, su vyru susitaikiusi grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul, viešai vis rečiau matomas dainininkas Arvydas Vilčinskas, verslininkas Žilvinas Grigaitis ir kiti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

aha

juokingiausia, kad tą "fenotipologą" kviečia ir kviečia į Lietuvą. Poreikis, matyt, milžiniškas kvailiams

Jooo

Atrodo suaugęs žmogus, buvęs politikas ir tiki tokiais niekais...

nu trenktas

kavailiu kvailys,zemutine galva vedzioja kaip piemeni.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS