Garsi balerina: manęs keturis kartus vos nepartrenkė pėsčiųjų perėjoje | KaunoDiena.lt

GARSI BALERINA: MANĘS KETURIS KARTUS VOS NEPARTRENKĖ PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE

  • 13

Žinoma balerina Kristina Tarasevičiūtė socialiniame tinkle "Facebook" kreipėsi į vairuotojus. 

"Vairuotojau, dabar pat padėk telefoną į šoną ir vairuok mašiną. Per šias dvi savaites manęs vos nepartrenkė keturis kartus!!! Keturis kartus einant per pėsčiųjų perėją!!!!!! Kodėl taip nutiko?! Nes jie maigė telefoną!!!", – emocingai rašė žinoma moteris. 

 K. Tarasevičiūtė atkreipė dėmesį, kad gyvybei pavojingas situacijas ji patyrė ne tykiuose rajonuose. "Tai nutiko prie Savanorių pr. esančios "Rimi" parduotuvės, Mindaugo gatvėje esančios parduotuvės "Maxima", Naugarduko ir Vytenio gatvių sankryžos, – Vilniuje esančias vietas vardijo žymi moteris. – Kaip taip atsijungti viduryje miesto? Nubuskite! Juk žinutė nemiršta."

"Šį rytą "Jaguar" markės automobilio vairuotojas nuoširdžiai manė, kad aš jį praleisiu viduryje perėjos...", – penktadienio popietę įrašą baigė balerina.

Tiesa, žinoma moteris neneigia, kad ir pėstieji neretai būna neatsargūs, visgi jos minimi atvejai nutiko per vairuotojų išsiblaškymą. TV ekranuose dažnai matoma balerina tikina, kad vairuotojų elgesys gatvėje yra išties opi problema, nes ji ne visuomet jaučiasi saugi ir mindama dviračio pedalus.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Margė

FILMUOKIM JUOS,FILMUOKIM-MATYS VISI,KOKIA VELNIAVA PERĖJOSE.KUR ŽIŪRI SKVERNELIS?

Nebriedas

Kiek einu per perėją,kaskart tenka bėgti likusią dalį gatvės,nes gudručiai važiuoja žmonėms ant kulnų.O jei kuris nors palaukia kol pasieksi šaligatvį ne zovada,būna keista,labai keista,būtinai pasižiūriu koks ten marsietis už vairo,kad nebando užvažiuot?

Pėsčioji

Žinot ką,reikia einant perėja būtinai įsijungti savo telefono filmavimo kamerą visiems pėstiesiems,kitaip šito karo mes nesulaikysim-jie traiškys pėsčiuosius perėjose kaip visada!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS