I. Krupavičiaus laukia drastiški pokyčiai – viskas priklausys nuo „Žalgirio“ sėkmės | KaunoDiena.lt

I. KRUPAVIČIAUS LAUKIA DRASTIŠKI POKYČIAI – VISKAS PRIKLAUSYS NUO „ŽALGIRIO“ SĖKMĖS

Jei „Žalgiris“ pateks tarp keturių stipriausių Eurolygos komandų, teks nusidažyti plaukus žaliai, žada LRT TELEVIZIJOS laidos„Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius ir siūlo taip pat pasielgti savo kolegei Aistei Plaipaitei.

Per rytinę spaudos apžvalgą LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas I. Krupavičius tikino taip palaikantis Eurolygoje kovojančią Kauno „Žalgirio“ komandą, kad tiesioginio eteriu metu nepabijojo prisižadėti drastiškai pakeisti išvaizdą.

„Jeigu „Žalgiris“ pateks tarp keturių stipriausių komandų, nusidažysiu plaukus žaliai“, – pareiškė I. Krupavičius.

Kad pažado niekas, ypač pats I. Krupavičius nepamirštų, kolegė Aistė Plaipaitė pasižadėjimą įrašė telefonu.

„Aš tikrai nusidažysiu plaukus žaliai, tikėkimės, tai padarys ir kolegė A. Plaipaitė“, – juokėsi laidos vedėjas.

Gyvenimas – teatras, o mes aktoriai. Vieną dieną tu raudonas, kitą – žalias, arba plikas. „Žalgiriu“ šiemet tikiu kaip niekad anksčiau.

I. Krupavičius, paklaustas, ar nebijos eteryje pasirodyti žaliais plaukais, tikino iššūkio nebijantis: „Gyvenimas – teatras, o mes aktoriai. Vieną dieną tu raudonas, kitą – žalias, arba plikas. „Žalgiriu“ šiemet tikiu kaip niekad anksčiau.“

Įrašas buvo padarytas, pažadas – pasakytas, tad belieka laukti Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių, kurios jau antradienį vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Jose „Žalgiris“ žais trečiąsias rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa. Iki šiol komandos turi po vieną pergalę – ketvirfinalio laimėtojas bus aiškus, kai vienas iš klubų pasieks tris pergales.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vile

Pritruko demesio? Reikia kazkaip issiskirti? Galvojau.,kad jis protingesnis, bet noras,kad apie tave kalbetu,.matyt uzgozia viska,net sveika prota.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS