Į Lietuvą grįžtanti dainininkė D. Virbilaitė emigrantų gyvenimą vadina vergove | KaunoDiena.lt

Į LIETUVĄ GRĮŽTANTI DAINININKĖ D. VIRBILAITĖ EMIGRANTŲ GYVENIMĄ VADINA VERGOVE

  • 3

Muzikiniame LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi Donata Virbilaitė pastaruosius ketverius metus ragavo emigrantės duoną Didžiojoje Britanijoje.

Kaip ir daugelis lietuvių, ji ten važiavo ieškoti geresnio gyvenimo, didesnių galimybių ir siekė išgarsėti kaip dainininkė bei plius dydžio modelis. Tačiau po ketverių metų laimės paieškų svetur, Donata sugrįžo į Lietuvą. Dainininkė atvira  – žolė Londone ne žalesnė nei tėvynėje, o emigrantų ten niekas išskėstomis rankomis nelaukia.

„Londonas tikrai nėra aukso kasykla. Londonas, priešingai, yra netgi drįsčiau teigti, vergovė. Ten žmonės dienos metu aria, o vakare bando įgyvendinti savo svajones. Ir dauguma gyvenančių žmonių Londone yra būtent tokie“, – sako ketverius metus Londone praleidusi Donata.

Kad galėtų pragyventi, dainininkė Anglijoje dienomis ir naktimis dirbdavo restorano administratore, o savaitgaliais darbavosi savo įkurtoje muzikos įrašų studijoje. Vos tik atvykusi į Londoną, lietuvė bandė užsidirbti dainuodama vietiniuose lietuviškuose baruose ir jai neblogai sekėsi. Tačiau ne kas kitas, o Donatos tautiečiai ėmė kišti jai pagalius į ratus.

„Kai tik atvažiavau į Londoną, kviesdavo koncertuoti, bet vėliau kažkaip staigiai viskas nutrūko. Iš pažįstamų muzikantų sužinojau, kad kažkas paskleidė kalbas, jog aš esu paskutinė alkoholikė, kad aš sėdžiu po tiltu, kad aš niekada nevažiuoju į koncertus, kad aš niekur nedirbu, kad mane Londone kažkas išlaiko. Būtent dėl tų kalbų, kurias paskleidė kiti lietuviai, manęs nebekvietė koncertuoti“, – guodžiasi dainininkė.

Atvira D. Virbilaitės išpažintis apie nepagražintą ir realų emigrantų gyvenimą Londone – šį pirmadienio vakarą, 20 val. LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rita

Tamsta Virbalaite,maciau jusu pasirodyma televizijos ekrane.Klausimas?Kas jus aprenge,atrodet kaip is pornografinio zurnalo,pagalvokit apie tai

klausimas

matyt zimi dainininke net nezinau kas ji tokia ir kur taip isgarsejo

ha ha

O ka pas mus ne vergove. Uz minimuma dirbi. Kainos tokios pacios kaip ir vakaru europojeTik kad savam ponui nugara lenkiame.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS