Į skandalą įsivėlusi Jazzu: mano pasisakymai ir toliau bus aštrūs | KaunoDiena.lt

Į SKANDALĄ ĮSIVĖLUSI JAZZU: MANO PASISAKYMAI IR TOLIAU BUS AŠTRŪS

  • 26

Pastarosios savaitės Justei Arlauskaitei-Jazzu buvo išties įsimintinos. Pristatydama naujausią savo pasaulinio lygio dainą „Wild“ garsi dainininkė netikėtai susidūrė ir su pavydo bei nepagrįsto pykčio banga. Kaip į visa tai reaguoja pati dainininkė?

Gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“, kuri nuo šiol rodoma šeštadienio vakarais, Jazzu atvėrė ne tik savo naujojo restorano Anykščiuose duris, bet ir širdį.

Dainininkė vos prieš savaitę muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. buvo įvertinta kaip metų atlikėja, tačiau moteris atvira – populiarumas kartu su savimi atneša ir didelių emocinį išbandymų, kuriuos pakelti gali toli gražu ne kiekvienas.

Justė – ne iš tų, kuriems populiarumas ir pripažinimas – tik savimeilės paglostymas, savo platformą ji nori išnaudoti ir diskusijoms visuomenei svarbiomis temomis. Deja, neretai į diskusiją įsitraukia ir tie, kurie, atrodo, visai neįsigilinę į tematiką puola drabstytis pykčiu ir pagieža. Nors Justę tai skaudina, ji neketina tylėti.

„Vietoj to, kad aš kurčiau dainas, dovanočiau gėrį, aš mėnesį kratausi ir bijau išeiti į gatvę. Bet aš nesiruošiu keistis ir mano pasisakymai ir toliau bus aštrūs, neketinu visko vynioti į vatą“, – apie žiniasklaidoje vis įsižiebiančius skandalus prabils Justė.

Pasukus skirtingais keliais su ilgamečiu scenos partneriu Leonu Somovu, Justei atsivėrė naujos galimybės muzikinėje karjeroje. Moteris pasakoja, pagaliau pajutusi pilnavertę laisvę gyventi ir kurti.

„Aš niekad nebuvau savame kiaute, visada mačiau žmones ir kūriau dėl jų, niekad negyvenau tik dėl savęs. Tačiau kai tapau labai populiari, tuomet kažkas pasikeitė, ir pajutau, kad yra laikas šnekėtis su žmonėmis iš esmės, o ne tik būti glamūrine diva ant viršelio žurnalo. Aš to nenoriu“, – kalbės Jazzu.

Neseniai pasaulinio lygio dainą bei jos klipą pristačiusi Justė užtikrintai žengia į tarptautinį pripažinimą, tačiau nepaisant visų karjeros pasiekimų, žinoma moteris labiausiai džiaugiasi visagale meile, kuri tarp jos ir gyvenimo draugo, verslininko Donato Ivanausko gyvuoja jau kelis metus.

Bet aš nesiruošiu keistis ir mano pasisakymai ir toliau bus aštrūs, neketinu visko vynioti į vatą.

„Manau, man reikėjo visų tų, kad ir nevisai vykusių, santykių, jog suprasčiau, kas gyvenime teisinga. Galbūt kažkam aš buvau blogiausia moteris, o man tas kažkas – blogiausias vyras, tačiau ateina laikas, kai sutinki TĄ žmogų, kurį, atrodo, pažįsti 100 metų, tačiau kiekvieną dieną jautiesi, kaip ką tik įsimylėjęs“, – jautriame pasakojime kalbės Justė.

Jau trečius metus romantiškus jausmus puoselėjanti pora tikra – kartu jie nori ne tik pažinti pasaulį, keliauti, kurti, bet ir sukurti šeimą. „Aš žiūriu į Donatą ir matau, kaip atrodys mūsų vaikai“, – sakys Justė ir pridės, jog jiedu su Donatu jau žino, kokios bus jų vestuvės.

Kokia yra Jazzu populiarumo kaina? Ko ją išmokė skaudžias patirtis suteikę ankstesni santykiai? Kokie tikslai šiandien ją veda į priekį? Visa tai ir dar daugiau, tiesiai iš pačios atlikėjos lūpų jau šiandien naujau laiku – 18 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

GALERIJA

  • Į skandalą įsivėlusi Jazzu: mano pasisakymai ir toliau bus aštrūs
  • Į skandalą įsivėlusi Jazzu: mano pasisakymai ir toliau bus aštrūs
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Zmogus

ka mato ta ir sako,pasiziuret turi pirma i save,zmones yra nebaisus,baisus tas kas pyksta,nes jam Zodis sukelia fizini skausma ir toks zmogus jau rimtai serga ,sveikam zodis fizinio skausmo nesukelia..... .

felcer

ji serga labai rimta smegenu liga,paziurekit kokios piktos akys,baisu ir liga greitai progresuoja,greit bus nevaldoma.

Grybe ji visiska

"pasaulinio lygio daina" ;)))))))))). Oho kiek arogancijoa pas sia itin svarbia asmenybe;))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS