I. Stasiulytė: V. Šustauskas ir aš esame labai geri draugai | KaunoDiena.lt

I. STASIULYTĖ: V. ŠUSTAUSKAS IR AŠ ESAME LABAI GERI DRAUGAI

LRT TELEVIZIJOS laidoje „Editos šou“ viešėjusi aktorė Ineta Stasiulytė pasakojo apie savo vaikystę, santykius su šokėju Deividu Meškausku, atviravo, kodėl nesiima dramatiškų ir rimtų vaidmenų.

Transliacijos metu žinoma moteris žiūrovus linksmino Egidijaus Dragūno bei Vytauto Šustausko parodijomis.

Aktorė I. Stasiulytė viešumoje nemažai kalba apie moteriškumą, svarsto, koks moters vaidmuo šeimoje. Kaip pati sako, tai visiškai natūralu: „Visada mes kalbame apie tai, kas mums aktualiausia. Aktyviai apie tai šnekėjau tada, kai man tai buvo labai svarbu.“

Laidos vedėjos Editos Mildažytės paklausta, ar vaikystėje buvo princesė, aktorė paneigė šią mintį. Anot jos, net ir dabar jai svetima dirbtinė estetika.

„Aš lankiau pramoginius šokius, tačiau juos mečiau. Niekada nemokėjau maivytis, tai darydavau nenatūraliai, buvo šiek tiek gėda. Žaviuosi moterimis ir vyrais, kurie tai sugeba padaryti. Kai projekte šokau su D. Meškausku, dėl to turėjome daug ginčų, nes maivymasis man atrodė kaip parodija“, – kalba I. Stasiulytė.

Jis yra visiškai sveiko proto žmogus. Mes kartais susiskambiname ir pasišnekame. Žmonės dažnai nepažįsta, bet turi susidarę savo nuomonę.

Nors garsi pora kartu gyvena jau aštuonetą metų, kol kas neskamba vestuvių varpai, o sužadėtuvių žiedas bevardžio piršto taip pat nepuošia. Aktorė juokauja, kad geriau apie tai kalbėtis su D. Meškausku, kuris kol kas nesiperša.

I. Stasiulytė sako su paaugle dukra problemų neturinti. Atvirkščiai – ji labai gera: „Dukra protinga ir išmintinga, kartais mane pastato į vietą.“ Tiesa, aktorė priduria, kad norėtų turėti du vaikus.

E. Mildažytė teiravosi, kodėl I. Stasiulytė visada atlieka linksmus, lengvo pobūdžio vaidmenis ir nesiima dramatiškesnių.

„Bandžiau, tačiau man nepavyko, nes žmonės nuolatos juokiasi. Viename spektaklyje turiu atvirumo valandėlę – pamenu, norėjau įrodyti, kad galiu vaidinti rimtus vaidmenis, o salė jau tuo metu juokėsi. Aš nuoširdžiai verkiau, kalbėjau, o visi žiūrovai kvatojosi. Aš tai vertinu ir juos suprantu“, – sako pašnekovė.

Aktorė I. Stasiulytė, gavusi prašymą suvaidinti E. Dragūną, išdavė, kad į kiekvieną vaidmenį reikia „įeiti“: „Kaip kiekvienas dainininkas turi toną, taip aš – garsą, kuris leidžia įsilieti į parodijuojamą žmogų. Kai vaidinu E. Dragūną, pradedu nuo frazės „c`mon“, o kai V. Šustauską – kalbu grubiai.“

Garsi moteris pripažino, kad iš tiesų gerai sutaria su V. Šustausku: „Jis yra visiškai sveiko proto žmogus. Mes kartais susiskambiname ir pasišnekame. Žmonės dažnai nepažįsta, bet turi susidarę savo nuomonę. Mes su juo radome bendrą kalbą.“

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ineta

neprasidėk su šiukšlėm

SUSIJUSIOS NAUJIENOS