I. Zasimauskaitę į renginį Londone lydėjęs A. Giržadas to nebuvo matęs | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĘ Į RENGINĮ LONDONE LYDĖJĘS A. GIRŽADAS TO NEBUVO MATĘS

Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė ketvirtadienio rytą atvyko į Londone vyksiantį antrąjį eurovizinį renginį. Ją lydėjęs delegacijos vadovas Audrius Giržadas buvo nustebintas ir lietuvės sutikimo, ir jos gerbėjų.

Miestas dainininkę pasitiko pavasariu ir saule, nors, kaip sako kartu į Angliją vykęs A. Giržadas, buvo tikėtasi niūraus angliško oro.

Tik atkeliavę į Londoną šalies atstovai nuvyko apžiūrėti „Cafe de Paris“, kur ir vyks eurovizinis renginys. Čia juos labiausiai nustebino dalyvių gerbėjai, savo numylėtų dainininkų lūkuriuojantys dar gerokai iki repeticijos.

„Tarp laukiančiųjų pamatėme vaikiną su trispalve. Pamanėme, kad tautietis, o jis – tikras britas, ištikimas Ievos gerbėjas, kuris jos palaikyti buvo atvykęs net į finalą Kaune“, – stebėjosi A. Giržadas.

Pasak jo, kol kas dar neteko matyti, kad atlikėjui suvenyrus su trispalve dovanotų ne lietuviai, o užsieniečiai, kuriems patiko Lietuvos atstovo kūrinys: viena gerbėjų pora I. Zasimauskaitei užriso ant riešo pačių iš siūlų nuvytą trispalvę apyrankę.

Londone „Eurovizijai“ skirtas renginys vyks prašmatniame klube su retro interjeru. Norintieji pamatyti renginį prie jo durų būriavosi likus kelioms valandoms iki pradžios. „Ir, reikia pastebėti, kad didžioji publikos dalis – apie 30 metų amžiaus ir daugiau“, – dėmesį atkreipė delegacijos vadovas.

I. Zasimauskaitė čia pasirodys po 21 val., renginio viduryje, mat šis nuo 18.30 val. truks iki 23 val.

V.Radžiūno (LRT) nuotr.

Po repeticijos spaudos centre Lietuvos atstovė susitiko su žurnalistais. A. Giržado teigimu, tai buvo tikrai intensyvi 2 valandų nenutrūkstama interviu virtinė, kurią papildė pusė valandos klausimų–atsakymų tiesioginėje interneto transliacijoje.

Londone kartu su I. Zasimauskaite pasirodys Bulgarijos, San Marino, Islandijos, Švedijos, Australijos, Lenkijos, Danijos, Šveicarijos, Juodkalnijos, Čekijos, Vokietijos, Ispanijos, Jungtinės Karalystės, Austrijos, Airijos, Albanijos ir Prancūzijos atstovai bei keli dainininkai, anksčiau dalyvavę didžiausiame Europos dainų konkurse.

Vos grįžusi iš Londono, I. Zasimauskaitė kels sparnus į Tel Avivą, kur pristatys savo konkursinę dainą. Kaip anksčiau yra sakęs A. Giržadas, pagrindinis tokių kelionių tikslas – atkreipti į save dėmesį.

GALERIJA

  • I. Zasimauskaitę į renginį Londone lydėjęs A. Giržadas to nebuvo matęs
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

DJ

NEPATEKS NET I FINALA IR KAIP NIEKAS NESUPRANTA ,KAD DAINA NERA EFEKTINGA IR PIARINE

jore

Nebukit pesimistai pries Ieva daug eurovizijoje dalyvavo dainoreliu, ir ka ar laimejo.Ojus tik nelaimes ir nelaimes, geriau ja palaikykim ,o ar laimes ar nelaimes del to blogiau jau nebus.

DAVATKA

MAN TAI JI TIKRA DAVATKA KAZKOKIA PRIPLAUKUSI NIEKO JI NEPASIEKS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS