I. Zasimauskaitė kviečia gerbėjus tapti dainos „Apkabink“ dalimi | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖ KVIEČIA GERBĖJUS TAPTI DAINOS „APKABINK“ DALIMI

  • 3

Intensyviai besiruošdama padėkos koncertui „Eurovision Afterparty“, Lietuvos atstovė 2018-ųjų „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė  šiandien pristatė naują savo dainą „Apkabink“ ir jos vaizdo klipą.

Klipo pagrindinė dalis, kurioje nusifilmavo Ieva, jau baigta, bet dar trūksta svarbiausios dedamosios – nufilmuotų Ievos gerbėjų.

Klipe palikta vietos kiekvienam – mylinčiam, svajojančiam ir norinčiam prisiminti, kaip gera būti kartu. „Filmuojant klipą apsikabinti kviesime visus – tėvus, draugus, mylimuosius, vaikus, šeimas. Visai nesvarbu, kas tai darys, svarbu, kad kai ką nors apkabini, jie nueina šypsodamiesi ir širdy pasidaro šilta, – sako Ieva. – Su tais, kurie myli, sieksiu apsikabinimų rekordo.“

Užkrėsti gerumu kitus ir pasiryžti įgyvendinti jautrią ir šiek tiek beprotišką idėją, kaip sako atlikėja, pakuždėjo pati daina – „Apkabink“: „Noriu, kad kuo daugiau mūsų turėtų progą prisiliesti prie muzikos ir patirtų nepamirštamas akimirkas, kurias sukuriame kartu.“

Su tais, kurie myli, sieksiu apsikabinimų rekordo.

Pagrindinė sąlyga norintiems pasinaudoti unikaliu šansu ir nusifilmuoti dainos klipe – turėti Ievos padėkos koncerto „Eurovision Afterparty“ bilietą ir registruotis video filmavimams.

Europoje analogų neturintis renginys sieks ir apkabinimų rekordo. Tikimasi, kad pavyks suburti kuo daugiau Ievos gerbėjų bendram apsikabinimui.

Galutinė dainos „Apkabink“ vaizdo klipo versija pirmą kartą bus pristatyta gruodžio 16 d. „Eurovision Afterparty“ koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje. „Man tai – svajonės išsipildymas. Tai mano draugystės koncertas kartu su mylimiausiais „Eurovision 2018“ atlikėjais ir visais gerbėjais Lietuvoje. Pasimatom jau labai greitai“, – kviečia I. Zasimauskaitė.

Visą pokalbį su Ieva ir dainos „Apkabink“ klipą galima pamatyti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietis

O man ji labai labai patinka , nes paprasta , nuosirdzios akys o dainavimas ypatingai !!!!

Kauniete

Ir man ji labai nepatinka tokia negrazi

Pakest negaliu

šitos žydeiriškos medūzos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS