I. Zasimauskaitė surengė virtualų turą po „Eurovizijos“ užkulisius | KaunoDiena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖ SURENGĖ VIRTUALŲ TURĄ PO „EUROVIZIJOS“ UŽKULISIUS

Prieš finalinį pasirodymą „Eurovizijoje“ dalyvaujantys atlikėjai arenoje turi praleisti net kelias dienas. Tarp repeticijų radusi laisvą minutę dainininkė Ieva Zasimauskaitė čiupo mikrofoną ir tiesioginėje LRT.lt „Facebook“ paskyros transliacijoje surengė turą po konkurso užkulisius.

Lietuvos atstovė konkurse virtualiai aprodė erdvę, kurioje delegacijos leidžia ištisas dienas. Nufilmavusi savo pasiruošimo kambarėlį ji drąsiai užėjo į kaimynų airių pasiruošimo zoną ir trumpai paplepėjo su pačiu atlikėju Ryanu O`Shaugnessey. Taip pat I. Zasimauskaitė nuvedė žiūrovus į fojė, kur per didžiulį ekraną delegacijų nariai stebi repeticijų bei konkursinius koncertus.

Dar viena I. Zasimauskaitės aplankyta vieta – grimo kambariai. Čia ji ne tik parodė savo kosmetikos staliuką, bet ir apžiūrėjo šalia sėdinčios Izraelio dainininkės Nettos Barzilai pasiruošimo erdvę. Paskutinė stotelė – laipteliai, kuriais visi atlikėjai leidžiasi į didžiąją sceną. Kokios procedūros vyksta prieš pat pasirodant žiūrovams, I. Zasimauskaitė pasakoja vaizdo reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS