Interneto žvaigždėmis tapusios ukrainietės: žmonių širdyse nėra karo | KaunoDiena.lt

INTERNETO ŽVAIGŽDĖMIS TAPUSIOS UKRAINIETĖS: ŽMONIŲ ŠIRDYSE NĖRA KARO

  • 0

12-metė Alana ir 33-ejų Natalija Sport jau po pirmojo pasirodymo šeimų duetų muzikiniame projekte „Du balsai – viena širdis“ išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose.

„Nesitikėjome nei tokio palaikymo, nei susidomėjimo – stebėjome, kaip socialiniuose tinkluose žmonės dalijasi mūsų pasirodymu – jis nukeliavo ir į Ameriką, ir į Afriką – visur!“ – džiaugėsi tiek komisiją, tiek žiūrovus sužavėjęs duetas.

„Į šį projektą, žinoma, atėjau dėl dukros. Noriu parodyti ją žmonėms, leisti skleistis jos talentui ir balsui. Puikiai suprantu, kad ji turi nuostabią dovaną ir ja tiesiog būtina dalytis. Nors prieš pirmąjį pasirodymą abi sirgome, į sceną lipome su temperatūra, bet paaiškėjo, kad rezultatas – vertas pastangų. Ne tik mums pačioms, bet, panašu, ir žiūrovams“, – šypsojosi Natalija.

Alana išdavė, kad jos su mama neretai sulaukia aplinkinių dėmesio. „Mamą atpažino nuėjusią į banką, gauname nemažai palaikymo žinučių... Džiaugiuosi tuo ir manau, kad jau pasiekėm labai daug – žmonių širdis. Nors norėtųsi projekte keliauti ir toliau, bet ir dabar jau beprotiškai gera“, – pasakojo talentinga jaunoji atlikėja.

N. Sport – ukrainietė, dar paauglystėje su tėvais atvykusi gyventi į Vilnių. Moteris neslepia, kad pasiilgsta gimtosios šalies – ne veltui šeštadienio laidai ruošia ypatingą pasirodymą. „Tai bus Jamalos eurovizinė daina „1944“. Nors mes nesame Krymo totorės, bet dabartiniai įvykiai Ukrainoje kasdien skaudina. Per visą šį laiką ne kartą buvau nuvykusi tiek į Ukrainą, tiek į Rusiją... Karas – politinis reikalas, žmonės tiesiog gyvena ir nėra blogai nusiteikę vieni prieš kitus. Be galo tikiuosi, kad žinutė, kurią siųsime šį šeštadienį pasieks visus“, – atviravo Natalija.

Nuoširdumu pavergiantis šeimų duetų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ – šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Vedėjai Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Martynas Levickis.

GALERIJA

  • Interneto žvaigždėmis tapusios ukrainietės: žmonių širdyse nėra karo
  • Interneto žvaigždėmis tapusios ukrainietės: žmonių širdyse nėra karo
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS