Iškart po „Žalgirio“ rungtynių arena virs didžiausiu naktiniu klubu Europoje | KaunoDiena.lt

IŠKART PO „ŽALGIRIO“ RUNGTYNIŲ ARENA VIRS DIDŽIAUSIU NAKTINIU KLUBU EUROPOJE

  • 18

Jau šį šeštadienį, spalio 14 d., „Žalgirio“ arenos laukia neeilinis renginys. Tai nebus įprastas koncertas, nes visos šio vakaro žvaigždės nėra popmuzikos, džiazo, repo grupės ar kito žanro vokalistai, kurie dainuoja dainas. Vakaras bus dedikuotas didžėjams. Tik vieną kartą metuose didžiausia arena Baltijos šalyse transformuosis į didžiausią naktinį klubą Europoje. Iš karto po „Žalgirio“ Eurolygos rungtynių, 24 valandą nakties, 120 žmonių komanda pradės pasirengimą renginiui ir iki šeštadienio pavers „Žalgirio“ areną didžiausiu naktiniu klubu ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje.

Visas dėmesys į šokių aikštelę

Prasidėjus bilietų pardavimui, renginio organizatoriai informavo, kad bus parduodama iki 8 tūkst. bilietų, kadangi tokio formato renginys gali vykti tik pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte. Viso renginio idėja – vienai nakčiai sutapatinti „Žalgirio“ areną su naktiniu klubu. Stiprus žemo dažnio garsas, lazeriai, azoto „patrankos“, specialus ne tik scenos, bet ir šokių aikštelės bei gėrimo barų, kurie bus įrengti pačiame arenos centre, apšvietimas lankytojams leis pasijusti dar neregėto dydžio naktiniame klube.

ATB „Ecstasy“ (Morten Granau Remix) galite pasiklausyti šiame vaizdo įraše:

ATB ir Dynoro pasirodymas spalio 14 dieną „Žalgirio“ arenoje vyks išskirtiniu formatu. Tai nebus standartinis koncertas. Organizatoriai ruošia šokių muzikos renginį, kuomet vienam vakarui „Žalgirio“ arena pavirs didžiuliu naktiniu klubu.

Daugiau nei 200 tūkst. gerbėjų Lietuvoje turintis ATB 2023 m. spalio 14-ąją sugrįžta į Lietuvą ir surengs vienintelį pasirodymą „Žalgirio“ arenoje, Kaune. Atlikėjas laikomas trance muzikos pradininku ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

Andre Tannebergeriui (geriau žinomam kaip ATB) net dvidešimt metų besitęsiančios šlovės galėtų pavydėti daugelis atlikėjų. Vienas geriausių trance muzikos didžėjų ir prodiuserių pasaulyje vieną po kito leidžia milijonus žmonių visame pasaulyje užkariaujančius hitus. Gerbėjai jį lygina su tokiomis ryškiausiomis pasaulinėmis trance muzikos žvaigždėmis kaip Paul van Dyk, Tiësto ir Arminu van Buurenu.

ATB publiką apšildys visame pasaulyje išgarsėjęs lietuvis

Dynoro (tikrasis vardas Edvinas Pechovskis) – Lietuvos elektroninės muzikos didžėjus ir prodiuseris, išgarsėjęs 2018 m. su kūriniu „In My Mind“. Jo daina akimirksniu užkariavo pasaulį. „In My Mind“ yra 2012 m. didžėjų Ivan Gough ir Feenixpawl to paties pavadinimo hito remiksas. Šiame kūrinyje panaudoti italų šokių muzikos atlikėjo Gigi D’Agostino kūrybos motyvai − jame galima atpažinti G. D’Agostino dainos „L’Amour Toujours“ melodiją.

Šiuo metu pagrindinis Dynoro hitas „In My Mind“ siekia 3 mlrd. perklausų, parduota daugiau kaip 3,7 mln. kopijų visame pasaulyje.

Kitas žymiausias Dynoro kūrinys „Rockstar“ su Ilkan Sencan pasiekė 280 mln. perklausų, o „On & On“ kūrinys, sukurtas bendradarbiaujant su brazilų prodiuseriu Alok, surinko virš 180 mln. perklausų visame pasaulyje.

Dynoro „In My Mind“ kūrinį galite paklausyti šiame vaizdo įraše:

ATB Lietuvai žada nepamirštamą vakarėlį

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs ATB, kuris sugros specialiai šiam koncertui paruoštą net dviejų valandų „setą“. Išgirsite ne vieną geriausią jo kūrinį. Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardinti labai ilgai: „9 PM (Till I come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „Ecstasy“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų.

Daugiau galite peržiūrėti šiame vaizdo įraše:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Geras

Eisiu i šou.vatnikai skiep ir kitos atmatos verkite.

As

Visi kurie sako kad neturi but tokiu renginiu tai eikit i kamputi paverkt. Dziauktis reik kad dar galim turet toki rengini. Gal tuoj nebegalesim ju tureti. O jei sakote kad reik gedet tai eikit padekit kariauti.

Apgailetina

Dvasios ubagai, Ar dabar laikas svesti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS