J. Arlauskaitė-Jazzu nenustoja stebinti: kardinaliai pakeitė įvaizdį | KaunoDiena.lt

J. ARLAUSKAITĖ-JAZZU NENUSTOJA STEBINTI: KARDINALIAI PAKEITĖ ĮVAIZDĮ

  • 31

Žinoma atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu su gerbėjais pasidalijo kardinaliai pakeisto įvaizdžio nuotraukomis. Dainininkė lankydamasi tolimajame Tailande visiškai nusikirpo plaukus.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Jazzu įkėlė kelias nuotraukas, kuriose matyti, jog ji visiškai pakeitė iki tol buvusį įvaizdį. J.Arlauskaitę – Jazzu gerbėjai buvo įpratę matyti juodais ir ilgesniais plaukais, tačiau dabar ji – visiškai kitokia. Dainininkė ne tik nusikirpo juodas kasas, bet taip pat ir persidažė plaukus šviesiu atspalviu. Fotografijose ant atlikėjos kaktos taip pat matyti ir indiškas taškas.

„Labas, mama. Nusiskutau plaukus Tailande. Tai TIK plaukai ar NET plaukai? Apie tai ir virsmus, apie keliones į save ir į pasaulį, apie pradžias labiau nei pabaigas pasikalbėsime su Marium Smitu. Tiesiai iš Koh Phangano (Tailande – red.patst.). Linkėjimai visiems“, – prie nuotraukų socialiniame tinkle rašė J.Arlauskaitė – Jazzu.

Atlikėjos gerbėjai kaip mat sureagavo į tokią Jazzu žinią ir pradėjo dalytis įrašu, spausti „patinka“ mygtukus ir komentuoti naują stilių. Internautai tokią šukuoseną prilygino reperio Eminemo stiliui. Kiti gyrė naująjį atlikėjos įvaizdį.

„Puikus pasikeitimas, nes ankstesnės šukuosenų paieškos nelabai vykusios buvo“, – nuomonę išsakė Ieva P.

„Drastiškas pasikeitimas, bet Jums labai tinka“, – antrino kita „Facebook“ vartotoja Asta.

Jazzu gerbėjai neslėpė susižavėjimo ir tikino, kad dabar mylimos dainininkės nepažintų. Dar kiti sekėjai tikino, kad priežastis, lėmusi tokias gyvenimo permainas turėjo būti labai rimtos, tačiau jie viliasi, kad nauja šukuosena padės dar geriau įsitvirtinti pramogų ir kūrybos pasaulyje.

GALERIJA

  • J. Arlauskaitė-Jazzu nenustoja stebinti: kardinaliai pakeitė įvaizdį
  • J. Arlauskaitė-Jazzu nenustoja stebinti: kardinaliai pakeitė įvaizdį
  • J. Arlauskaitė-Jazzu nenustoja stebinti: kardinaliai pakeitė įvaizdį
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Bl, pramušė ant juoko. :D Kai sužvaigžėji, pradedi su užpakaliu galvoti. :D

Renata

Nei durna, nei pabaisa. Norėjo žmogus pokyčių ir pasikeitė. Plaukai ne sijonas atauga. Labai jau smerkianti tauta daromės. Gražaus visiems vakaro!

Genutė

Anksčiau Džiazu spinduliavo vidine šiluma ir charizma. Miela ir stipru buvo. Dabar- biedno babaužiuko išorė blaškys vidinių vertybių pajautimą. Pamąstyk, brangioji Džiazu. Pagarbiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS