J. Jegorova gerbėjus stebins naujais projektais | KaunoDiena.lt

J. JEGOROVA GERBĖJUS STEBINS NAUJAIS PROJEKTAIS

  • 1

Po 2012 metų „Lietuvos balso“ laimėjimo Julijos Jegorovos gyvenimas kardinaliai pasikeitė.  Julija iš Kauno persikraustė gyventi į Vilnių ir visą gyvenimą nešiojusi ilgus plaukus, netgi ryžosi pokyčiams ir dabar džiaugiasi „kare“ stiliaus šukuosena.

Kelionė į Niujorką, pirmasis debiutinis albumas „Mano balsas“, dalyvavimas projekte „Žvaigždžių duetai“ ir festivalyje „Slavianskij bazar“, fotosesijos ir kiti koncertai nė kiek nepakeitė jaunos atlikėjos. Nors po laimėjimo Julija yra nuolat stebima ir atpažįstama gatvėje, ji savo kasdieninių įpročių nekeičia ir išlieka paprasta, ryškiu makiažu puošiasi tik lipdama į sceną.

Ji išliko tokia pat draugiška, nuoširdi ir scenoje atiduoda visą savo širdį ir jėgas gerbėjams. Po stulbinamo pasisekimo „Lietuvos balse“ ir laimėto kontrakto su pasauline muzikos kompanija „Universal music“ Julija išgirdo negailestingą gydytojų diagnozę – gali būti, kad teks operuoti balso stygas. Po kelių mėnesių poilsio, stygos atsigavo. Kitas įrodymas apie jos atsidavimą scenai, jog po solinio albumo pristatymo Valentino dienos proga Julija vėl atsidūrė ligoninėje dėl pavargusių balso stygų.

Prieš daugiau nei metus kaunietė Julija Jegorova laimėjusi visame pasaulyje populiarų muzikinį projektą „Lietuvos balsas“ rudens sezoną pradėjo su naujais projektais. Julija atliks žinomiausių šiuolaikinės šokių muzikos atlikėjų Madonna, Rihanna, Kylie Minogue kūrinius bei amžinų puikiai žinomų atlikėjų Tina Turner, „Abba“, Whitney Houston hitus.

Kitoje „Rootslive“ muzikinėje programoje, kuri vadinasi „Dance Duets Live“, Julija kartu su Karoliu Ramoška atliks garsių duetais atliekamų šiuolaikinės pop muzikos hitų bei muzikinių filmų „Dirty dancing“, „Ghost Busters“, „Golden Eye“ ir kitų garso takelių kūrinius.

„Tokiems muzikiniams projektams stengiamės atrinkti pačius geriausius vokalus, kurie ne tik turi ypatingus gebėjimus dainuoti, bet ir moka puikiai elgtis scenoje ir „užvesti“ publiką. Todėl net dviem projektams pasirinkome Juliją Jegorovą. Tinkamas teminis gyvos muzikos projektas kiekvieną renginį, ar tai būtų asmeninė šeimos šventė ar didelės įmonės renginys, padaro išskirtinį ir nepamirštamą. Visų laikų žinomus ir mėgstamus kūrinius atlieka  profesionalūs muzikantai, perteikdami kiekvienai muzikinei temai būdingą sceninę išvaizdą ir energiją“,- teigė agentūros vadovas Simonas Čepėnas. 

J. Jegorova spalio 10d. socialiniame tinklalapyje „Facebook“ pasidalijo ne itin ryškia nuotrauka su paslaptingu komentaru: „Su fotografu šiandien kovojom prieš gamtą...kol saulė nenusileido. Ir mums pavyko, o ..rezultatas jau greitai...ar bent nuspėjat kas tai???..“ Nors nuotraukoje vaizdas ne ryškus, tačiau galima matyti, jog atlikėja pozuoja lauke vien tik su juoda elegantiška suknele. „Artėjančiam sezonui tikrai turiu ir daugiau ypatingų planų, tačiau kol kas norėčiau tai išlaikyti paslaptyje“,- išlaiko intrigą žavioji „Lietuvos balsas 2012“ nugalėtoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

VLADIMIR

MOLODEC

SUSIJUSIOS NAUJIENOS