J. Smoriginas: ne kartą buvau įsimylėjęs | KaunoDiena.lt

J. SMORIGINAS: NE KARTĄ BUVAU ĮSIMYLĖJĘS

  • 0

Baleto genijus, Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro artistas Jurijus Smoriginas apie save yra girdėjęs ir vis dar išgirsta visko. Tačiau į širdį nelabai ima: „Draugų neturiu. Kaip vienam rusiškam filme buvo pasakyta – von visus draugus, nė vieno! Tik pažįstami“, – sako žinomas vyras.

Jurijaus ir laidos „Legendinės legendos“ vedėjų pažintis prasidėjo ne itin maloniomis aplinkybėmis. Neištikimybe įtaręs savo žmoną ir kolegę Džildą, Orestas ją atsekė iki masažo salono, kuriame netikėtai įsiveržė pas vonioje tarp rožių žiedlapių besiilsintį J. Smoriginą. Vyriškas pokalbis greitai pasisuko ne tik apie moteris, bet ir apie karjerą, pomėgius, patirtis kariuomenėje.

Savo bajoriška kilme besididžiuojantis J. Smoriginas pripažįsta, kad su juo gyventi nėra lengva ir yra dėkingas savo žmonai už neįveikiamą kantrybę. Jis prisipažįsta, jog ne kartą buvo įsimylėjęs, tačiau niekada neperžengdavo ribos. Pasak Jurijaus, draugų jam ir nereikia, nes žmona – ištikimiausia bendražygė. Drauge su ja Jurijus net ir į eketę nuogas šoka. Tačiau joks ledinis vanduo taip neužgrūdino Jurijaus charakterio kaip kariuomenė. „Kariuomenė man labai daug smegenų davė. Aš dabar sugebu atskirti „svolačių“, darbštų, kuklų, tą, kurį reikia apginti“, – kadaise ne itin malonią patirtį dabar vertina J. Smoriginas. Paklaustas patarimo, kaip reikėtų tinkamai gyventi, Jurijus drąsiai beda pirštu į save: „Gyventi reikia taip kaip aš – vonioje tarp žiedų ir kad iš tavęs nuolat imtų interviu“, – nesikuklina baleto genijus. 

Taip Orestui su Jurijumi bekalbant apie vyriškus reikalus ir vis senkant vandeniui Jurijaus vonioje, vyrus užtiko Džilda. Ir šioje vietoje neištikimybės istorija pasisuko 180 laipsnių kampu. Džildos sielvarto, pamačius, kad vyras laiką leidžia kito vyriškio kompanijoje, nebuvo įmanoma išmatuoti. Tačiau nėra nieko, ko neišspręstų keletas bilietų į J. Smorigino baletą. Taip ir nutiko. Jau anksčiau pasirodę esantys dideli teatro gerbėjai, Orestas ir Džilda Vaigauskai aplankė ir baletą Kaune. Tiesa, didesnį įspūdį nei pats baletas jiems paliko repeticija, kurioje atsiskleidė ir J. Smorigino talentas.

Kodėl Vaigauskams teko bėgti iš salės? Kokių dar baleto, meilės ir politikos paslapčių atskleis J. Smoriginas? Ką apie Jurijų mano baleto gerbėjai? Visi atsakymai ir nesibaigiančios konfliktų bei susitaikymų dramos jau šį vakarą 20 val. laidoje „Legendinės legendos“ per TV3.

GALERIJA

  • J. Smoriginas: ne kartą buvau įsimylėjęs
  • J. Smoriginas: ne kartą buvau įsimylėjęs
  • J. Smoriginas: ne kartą buvau įsimylėjęs
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS