J. Statkevičius: jau dabar sau statau ir paminklą, ir antkapį! | KaunoDiena.lt

J. STATKEVIČIUS: JAU DABAR SAU STATAU IR PAMINKLĄ, IR ANTKAPĮ!

  • 6

„Lietuvoje jau taip yra, jei pats sau nepasistatysi paminklo, tai niekas nepastatys. Po mirties visuomenė labai myli, bet iki mirties esi niekam nereikalingas... Mes juk tą visi puikiai tą žinome...“ – sako garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Lapkričio pabaigoje dizaineris rengia mados namų 30-mečiui paminėti skirtą šou, į kurį, sako Juozas, iš viso pasaulio suvažiuos garsiausios Lietuvos manekenės, jo mūzos, o publikai bus pristatyta net 180 modelių. Tuo pat metu pasirodys ir dar viena Juozo knyga, kuri, kaip išduoda dizaineris, bus net 1 tūkst. puslapių, todėl jau dabar vadinama paminklu bei būsimu antkapiu.

Šį trečiadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ Juozas atvers ne tik mados namų durų užkulisius, tačiau ir duos patarimų, kaip rengtis ir ką daryti, kad atrodytumėte madingi ir jaunatviški. Prieš keletą savaičių Juozas atšventė solidų jubiliejų, 50-metį. Ir nors jį sutiko su kolegomis, valgydamas cepelinus, vyras atrodo taip, kad su savo modeliais podiumu galėtų žingsniuoti ir pats.

„Mano paslaptis – aistra gyventi ir disciplina“, – teigs Juozas. Pusė amžiaus, tačiau krize, sako Juozas, net nekvepia. „Kai Italijoje manęs  pasiteirauja, kiek  man metų, atsakydamas perklausiu – o kiek duotumėte? Kai išgirstu 37-eri, esu pamalonintas. Širdyje jaučiuosi 25-erių, nors pase dukart tiek. Stebėkite aplinką, jaunimą, ir eikite koja kojon su gyvenimo permainomis. Taip niekada nepasensite. Ir visada spintoje turėkite kokybišką juodą kostiumą“, – sakys Juozas.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį trečiadienio vakarą 20 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

kam

sau žvakutę uždeginėt prieš Vėlines ............ dabar dauguma kremuojasi ir be madingų skudurėlių

U

Save mokantys įvertinti menininkai nepraso procentalio o be tam tikros sumos neina į kalbas. Pasaulio įvertinti žmones savo kaina žino. Į tu įrašinėju pricenti, įvertinimo, sveikinimu tt. Gerbiau Juozą , laikiau pritingu. Bet dabar kiekviena ištarta mintis fraze kažkokia falsevota. Remontuokis Juozeki su metais turi dar labiau apgalvot savi mintis žodžius išsireiškimus. Metai nebeleidžia save pateikt kaip ......kaze jūsų kursiokai menininkai ar aplankei į jus beziuri

mociute

Reikia tik dziaugtis, kad mes turime toki menininka. Tai tikrai idomus zmogus, darbstus kaip reta, myli savo darba, kurybingas. Jis tikrai vertas pagarbos, bet ne tu pletku, purvo, bet ka padarysi, musu zmoniu tarpe daug pagiezingu pavyduoliu, kurie negali pakesti kai salia yra protingesnis, grazesnis, talentingesnis. Ta matome visur, salia zurnalistu, politiku, menininku, verslininku. Lietuva kaimas, o save kaime pranasu nebusi, busi sumaltas i miltus. Pagarba Juozui, vaikine, nekreipk demesio, eini teisingu kurybingu keliu, sekmes tau, tavo darbai nuostabus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS