J. Statkevičius: ordiną gavau, bet vis tiek visi galvoja, kad aš kiaulė | KaunoDiena.lt

J. STATKEVIČIUS: ORDINĄ GAVAU, BET VIS TIEK VISI GALVOJA, KAD AŠ KIAULĖ

  • 11

„Šlovė ir pinigai yra du skirtingi dalykai. Ordiną gavau, bet suprantat, visi man sako, kad aš nedėkingas kiaulė ir nepatenkintas. Visai ne ordinas svarbu”, – sako garsus Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Ne paslaptis, kad J. Statkevičius yra bene brangiausias šalies dizaineris, kuriantis elito atstovams. Laidos „Kitu kampu” vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, ar iš tiesų klientės pas Juozą ateina išsipuošusios, dizaineris vos tvardė juoką. „Yra tokia visuotinė nuostata. Tikrai visos pasipuošia. Bet būna visokių žmonių”, – kalbėjo J. Statkevičius.

Gvildenant pinigų temą, dizaineris prisipažino, kad dažnai žmonės paprasčiausiai nėra linkę įvertinti jo darbo. Kurti prašmatnias vienetines suknelės nėra pigus malonumas. Bet net ir turtuoliai kartais nori pataupyti. „Žinai, man juokinga, kai žmonės sako, kad vestuvinės suknelės pas Juozą jau ohoho, čia labai brangu. Aš kartais jas siuvu su guminėmis pirštinėmis, kad niekas neišsiteptų. Pas kitus viskas bet kaip – kaip iš nuomos punkto. Va toks ir skirtumas”, – dėstė jis.

Žinai, man juokinga, kai žmonės sako, kad vestuvinės suknelės pas Juozą jau ohoho, čia labai brangu. Aš kartais jas siuvu su guminėmis pirštinėmis, kad niekas neišsiteptų.

J. Statkevičius sakė, kad jam nuolat tenka susidurti su pavyduoliais. Prieš beveik šešerius metus dizaineriui buvo skirtas garbės ordinas „Už nuopelnus Lietuvai”. Dėl kai kurių aštrių jo pasisakymų neretas viešas asmuo garsiai piktinosi, kad ordiną turinčiam menininkui taip kalbėti nevertėtų. Juozas šį kartą prisipažins, kaip iš tiesų jaučiasi.

Visą pokalbį su J. Statkevičiumi išvysti galėsite jau antradienį 20.30 val. laidoje „Kitu kampu” per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

R...

Bepigu jam reikštis Lietuvoj.Už jos ribų būtų tik eilinis kriaučiukas.Jei būtų kitaip,jo seniai Lietuvoj nebebūtų,ypač, kai jis šią šalį taip niekina.Be to,juk jau ne kartą ,,gąsdino''paliksiąs ją.Bet,matyt,nelabai kur jo laukiama ištiestom rankom.

NE TIK GALVOJA

BET ir MATO KAD ELGIES KAIP KIAULE, Baiges mokslus S.Zuko technikume...STOP JUZE !

GELEZYTE PRISEGE

TAI PRASKYDO JUZIUKAS.PRADEJO NESAMONES SVAICIOTI. sustabdysime, pastatysim KRIAUCIUKA i vieta,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS