JAV popmuzikos žvaigždė Beyonce laukiasi dvynukų | KaunoDiena.lt

JAV POPMUZIKOS ŽVAIGŽDĖ BEYONCE LAUKIASI DVYNUKŲ

  • 0

JAV muzikos superžvaigždžių pora Beyonce (Bijonsė) ir Jay Z (Džėjus Z) trečiadienį per „Instagram“ paskelbė, kad dainininkės laukiasi dvynukų.

„Buvome dvigubai palaiminti. Esame nepaprastai dėkingi, kad mūsų šeima padidės dviem (nariais)“, sakoma pranešime, pasirašytame Carterių (Karterių) – tikrąja Jay Z pavarde.

Prie šios žinutės buvo pridėta Beyonce nuotrauka, kurioje dainininkė matoma nusifotografavusi gėlių fone, dėvinti vien liemenėlę, kelnaites ir šydą, padidėjusiu pilvuku.

Beyonce atstovas kol kas neatsiliepė į prašymą pakomentuoti šią naujieną.

Pora jau augina dukrelę Blue Ivy (Bliu Aivi), gimusią 2012 metais. Ji įkvėpė tėvą reperį sukurti hitu tapusią dainą „Glory“, taip pat yra nusifilmavusi muzikiniuose klipuose kartu su motina.

Beyonce yra pelniusi devynias „Grammy“ nominacijas prieš vasario 12 dieną vyksiančią šių muzikinių apdovanojimų ceremoniją ir ketina per ją surengti pasirodymą.

Beyonce ir Jay Z dažnai įvardijami vienais iš įtakingiausiais pramogų pasaulio veikėjų. Dainininkė yra daugiausiai nominacijų (53) gavusi moteris per „Grammy“ apdovanojimų istoriją ir yra laimėjusi 20 šių statulėlių.

Ji ir Jay Z susituokė 2008 metų balandį. 2013 metais Beyonce atskleidė, kad buvo patyrusi persileidimą dar prieš gimstant Blue Ivy.

GALERIJA

  •  JAV popmuzikos žvaigždė Beyonce laukiasi dvynukų
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS