K. Perry netikėtai išdygo vienos amerikiečių poros vestuvėse | KaunoDiena.lt

K. PERRY NETIKĖTAI IŠDYGO VIENOS AMERIKIEČIŲ POROS VESTUVĖSE

  • 1

Popmuzikos žvaigždė Katy Perry (Keti Peri) praėjusį savaitgalį netikėtai atėjo į vienos amerikiečių poros vestuves Sent Luise ir fotografavosi bei šoko su jaunavedžiais.

K. Perry į šį Misūrio miestą JAV vidurio vakaruose atvyko koncertuoti ir šeštadienio vakarą drauge su savo palyda nustebino viešbutyje „Four Seasons“ šventusius jaunavedžius Hayley Rosenblum (Heili Rosenblum) ir Blonie Dudney (Blonį Dudnį).

„Ji iš tikrųjų paklausė nuotakos ir jaunikio, ar galėtų sudalyvauti jų vestuvėse, ir jie abu pasakė „taip“, – naujienų agentūrai AFP pasakojo vestuvių viešnia Amy Prada (Eimi Prada).

„Visi buvo šokiruoti ir džiugiai nustebę“, – sakė A. Prada, kuri pridūrė, kad K. Perry apsilankymas truko maždaug 15 minučių, kad ji pašoko su jaunavedžiais ir pozavo asmenukėms su svečiais.

Siurprizas įvyko vėlai vakare. Vestuvių fotografas Ray Propas (Rėjus Propas) vietos žurnalui „St Louis“ sakė, kad jau rengėsi išeiti. „Staiga prie pat nuotakos ir jaunikio sustojo beprotiškas žmonių traukinukas ir moteris šviesiais trumpais plaukais, su beisbolo kepuraite pasakė: „Ar nieko, kad sudalyvausim jūsų vestuvėse?“ – pasakojo R. Propas.

K. Perry į miestą atvyko su savo gastrolėmis „Witness“ ir apsilankymą vestuvėse paminėjo per sekmadienio koncertą, rodo žinutės socialiniuose tinkluose.

GALERIJA

  • K. Perry netikėtai išdygo vienos amerikiečių poros vestuvėse
  • K. Perry netikėtai išdygo vienos amerikiečių poros vestuvėse
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

komedija

Neabejoju, kad ji skaito "Kauno dieną"...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS