K. Westas susitiks su JAV prezidentu pasikalbėti apie kalėjimų reformą bei smurtą | KaunoDiena.lt

K. WESTAS SUSITIKS SU JAV PREZIDENTU PASIKALBĖTI APIE KALĖJIMŲ REFORMĄ BEI SMURTĄ

  • 1

Amerikiečių reperis Kanye Westas (Kanjė Vestas) sulaukė kvietimo į Baltuosius rūmus.

Kaip antradienį pranešė Baltųjų rūmų atstovė Sarah Sanders (Sara Sanders), K. Westas turėtų papietauti su JAV prezidentu Donaldu Trumpu (Donaldu Trampu) ir susitikti su jo žentu Jaredu Kushneriu (Džaredu Kušneriu).

Susitikimo metu bus kalbama apie kalėjimų reformą, kovą su nusikaltėlių gaujomis ir smurto prevenciją Čikagoje, kur užaugo garsusis reperis, nurodė S. Sanders.

Kada numatytas šis susitikimas, Baltieji rūmai nepatikslino.

Neseniai D. Trumpas nepagailėjo pagyrų K. Westui socialiniame tinkle „Twitter“. Baigdamas televizijos laidą „Saturday Night Live“ šis reperis pasirodė dėvėdamas kepuraitę su užrašu „Make America Great Again“ (Padarykime Ameriką vėl didžią) ir išrėžė improvizuotą D. Trumpą palaikančią žinutę po to, kai buvo parodytas laidos kūrėjų sąrašas.

K. Westo žmona televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) šiemet pasiekė, kad D. Trumpas sušvelnintų įkalinimo bausmę už nesmurtinį su narkotikais susijusį nusikaltimą nuteistai moteriai ir ji būtų paleista į laisvę. K. Kardashian taip pat buvo susitikusi su prezidento patarėjais dėl baudžiamosios sistemos reformos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

bus

ir jav kaleimuose /demokratija/ .....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS