Kaip Londonas reagavo į eurovizinę I. Zasimauskaitės dainą? | KaunoDiena.lt

KAIP LONDONAS REAGAVO Į EUROVIZINĘ I. ZASIMAUSKAITĖS DAINĄ?

  • 8

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė pristatė savo dainą gerbėjams Londone. Konkursinį kūrinį ji atliko ne viena – drauge su atlikėja dainavo ir daugybė susirinkusių žiūrovų.

Londone kartu su I. Zasimauskaite pasirodė Bulgarijos, San Marino, Islandijos, Švedijos, Australijos, Lenkijos, Danijos, Šveicarijos, Juodkalnijos, Čekijos, Vokietijos, Ispanijos, Jungtinės Karalystės, Austrijos, Airijos, Albanijos ir Prancūzijos atstovai bei keli dainininkai, anksčiau dalyvavę didžiausiame Europos dainų konkurse.

Vos grįžusi iš Londono, I. Zasimauskaitė kels sparnus į Tel Avivą, kur pristatys savo konkursinę dainą. Kaip anksčiau yra sakęs A. Giržadas, pagrindinis tokių kelionių tikslas – atkreipti į save dėmesį.

Jungtinės Karalystės sostinėje vykusiame priešeuroviziniame vakarėlyje Lietuvos konkursinis kūrinys „When We`re Old“ buvo sutiktas ypač šiltai – lyrinę dainą drauge su I. Zasimauskaitė dainavo kone visa susirinkusi publika. Po pasirodymo atlikėja savo „Facebook“ profilyje rašė: „Noriu verkti, juoktis ir vėl verkti. Mano svajonės pildosi. Ačiū iš Lietuvos!“

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

X

Jeigu finalą praeis, tai bus finalo dešimtuke, nes pirmame pusfinalyje yra visos geriausios Eurovizijos dainos.

Anonimas

Viskas bus ok busim finale per viduri.Pernai sakiau,kad Sobralis laimes-niekas netikejo.Ir prasau Eurovizija Lisabonoje.

Puiki daina

Sekmės!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS