Keli tūkstančiai žmonių įsigijo bilietus į susitikimą su S. Stallone, kuris neįvyks | KaunoDiena.lt

KELI TŪKSTANČIAI ŽMONIŲ ĮSIGIJO BILIETUS Į SUSITIKIMĄ SU S. STALLONE, KURIS NEĮVYKS

  • 0

Keli tūkstančiai žmonių įsigijo bilietus į šeštadienį numatytą susitikimą su savo mylimu aktoriumi Sylvesteriu Stallone, nors jis pats net nesiruošia skristi į Prahą. Tai trečiadienį pranešė Čekijos portalas „Lidovky“.

„Kai kurie S. Stallonės talento gerbėjai sumokėjo iki 60 tūkstančių kronų (apie 2,8 tūkstančio dolerių) už galimybę susitikti su juo šeštadienį Prahos sporto ir pramogų komplekse „Tipsport Aren0“. Buvo skelbiama, kad aktorius papasakos apie save, kai kurias kino meno paslaptis ir savo tolesnius planus. Bet, kaip paaiškėjo, S. Stallonė nieko apie tai nežinojo ir į Prahą nesiruošė“, - rašo leidinys.

Vakaro rengėja bendrovė „Europa Events“ jau išsiuntinėjo visiems, kurie pirko bilietus, pranešimą, kad renginys atidedamas iki spalio, o bilietai galios.

Pats aktorius socialiniame tinkle pareiškė, kad renginys Prahoje neturi jokio juridinio pagrindo, o jis pats neketina vykti į Čekijos sostinę.

Dauguma bilietų į tariamą susitikimą su S. Stallone buvo pardavinėjami po 2 tūkstančius kronų (apie 95 dolerius), bet VIP žiūrovai už savo vietas sumokėjo 30 kartų brangiau, rašo portalas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS