Komiškame seriale nusifilmavęs galiūnas V. Blekaitis pasuks į aktorystę? | KaunoDiena.lt

KOMIŠKAME SERIALE NUSIFILMAVĘS GALIŪNAS V. BLEKAITIS PASUKS Į AKTORYSTĘ?

  • 1

Lietuvos galiūnui Vidui Blekaičiui filmavimo kameros – ne naujiena. Ne viename TV projekte dalyvavęs ir netrukus pasirodysiančiame TV3 komiškame seriale „Bruto ir Neto“ vaidmenį sukūręs vyras šį šeštadienio rytą pademonstruos ir kulinarinius sugebėjimus.

Laidoje „Virtuvės istorijos“ sportininkas kartu su aktore Ugne Žirgule suruoš netikėtus pusryčius jos vyrui Ridui Žirguliui.

Šeštadienio rytą TV3 žiūrovai turės išskirtinę galimybę pamatyti ir išgirsti ne tik profesionalaus šefo Reinaldo Janonio kulinarinius patarimus, bet ir linksmą aktorių interviu.

Aktorė U. Žirgulė atskleis, kad jiedu su vyru vienas kitą maloniomis smulkmenomis stebina dažnai, bet ši – išskirtinė. Mat netrukus pora švęs spektaklio „Florenca“ premjerą bei serialo „Bruto ir Neto“ sugrįžimą į televizijos ekranus.

Seriale nusifilmavusi U. Žirgulė intrigavo, jog naujame sezone laukia itin įdomios akimirkos ir įsiplieskiantys romantiški jausmai. „Gediminas Juodeika labai sieks manęs. Tegul dabar žiūrovai galvoja – pasieks ar nepasieks. Aš nežinau, ar dėl manęs tiek yra gyvenime vyras daręs, kiek jis“, – apie serialo siužetą šypsodamasi šeštadienio rytą laidoje pasakos moteris.

Tačiau dar didesnė staigmena žiūrovams – „Bruto ir Neto“ tęsinyje vaidinsiantis galiūnas V. Blekaitis. Tai jau ne pirmas sportininko vaidmuo, todėl jis jau gali sakyti turintis ir savo tipažą – dažniausiai jam tenka vaidinti blogiukus.

„Aš iš prigimties esu geras žmogus, dėl to man blogiukus vaidinti įdomiau – kartais reikia ir blogam pabūti. Mano išvaizda labai bloga ir dėl to man tinka tokie vaidmenys“, – laidoje kalbės V. Blekaitis.

Sportininkui aktorystė jam nesvetima – vaidybos nepamiršta ir varžybų metu: „Aš būnu savimi, man viskas išeina natūraliai. Net varžybose negaliu būti ne aktoriumi – ten visada reikalingos tokios aktorinės savybės, kad tave pamiltų žiūrovai“.

Kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ komandą V. Blekaitis tikino, jog filmuotis jam išties patinka – svajoja ir apie didesnius vaidmenis. „Galbūt vėliau vaidinsiu ir didesnius vaidmenis, juk nežinau, kiek sporte metų liko“, – juokaudamas pasakos galiūnas.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vladas

Tokiems serialams ir is gatves,,aktoriu"surasit.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS