Laidos „Yra kaip yra“ vairas netikėtai perduotas G. Drukteiniui | KaunoDiena.lt

LAIDOS „YRA KAIP YRA“ VAIRAS NETIKĖTAI PERDUOTAS G. DRUKTEINIUI

  • 4

Plintančiai gripo epidemijai neatsilaiko ir stipriausios moterys. Susirgusią žaviąją LNK laidų vedėją Astą Stašaitytę-Masalskienę šiandien ir rytoj laidoje „Yra kaip yra“ netikėtai pavaduos žurnalistas Giedrius Drukteinis.

Simboliška – laidoje bus diskutuojama apie tradicinius ir netradicinius gydymo būdus. Ar šlapimas gali išgydyti ligą? Apie tai pokalbis su laidos viešnia Virginija Luko, kuri sako, kad badavimu ir šlapimo gėrimu išsigydė krūties mastopatiją. Pašnekovė tvirtina, kad artima jai moteris išsigydė ketvirtos stadijos vėžį, kita pažįstama įveikė tradicinės medicinos nepagydomą ligą. Virginija tikina, kad ji sveika ir jai jokie vaistai nebereikalingi.

Dar vienas laidos svečias rašytojas, keliautojas, kinų medicinos žinovas Raimundas Dikčius  įsitikinęs, kad vienintelis geras šiuolaikinės medicinos išradimas yra termometras.

Laidoje dalyvavo medikai, profesorius, habilituotas mokslų daktaras  Balys Dainys, onkologas – fitoterapeutas, neetatinis Sveikatos ministrės patarėjas netradicinės medicinos klausimais Juozas Ruolia ir kiti specialistai.

Laidoje kalbėta apie badavimo, "Su Džok" terapijos, akupunktūros naudą. Beje, akupunktūrą tiesiog studijoje išbandė sloguojantis laikinasis laidos vedėjas Giedrius Drukteinis. Daug informacijos norintiems gyventi sveikiau laidoje „Yra kaip yra“ 17.05 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

zilvinas

vemt vercia kai bando mokyt gyvent tokie kaip drukteiniai ir gureviciutes,atsirado blet teisejai

Jurgita

Laba diena, Man patinka jusu vedamos laidos, aisku temas renkuosi kurios mane domina. Siuo metu laida veda Ausra Kilkuviene, jus snekinate zmogu ir juokiates, nejaugi,tai grazu.Jus neisivaizduojate,kaip trugdote laidos dalyviams issisakyti, juk kalbeti reikia po viena, o ne visiems vienu. Lietuviams truksta toliancijos, pagarbos vieni kitiems. Sekmes !!!!

valteris

druktenis tai paskutinis avinas jis neuzstuoja savu bet pateisina kitas valstybes kitus bet ne ta zmogu kuriam sunku na tiesiog milkis ir visur prokisa biblija kur yra lengviausia issisukt kai jau paciam neuztenka smegenu na tokiapat ir ta jo mergaabu ziopli ir cinikai lbai nepadorus zmones jie zemina tuos katriem sunku ypac tas garbanius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS