Lietuvės gyvenimas su šeichu: prabangios sužadėtuvės ir kasdienis smurtas | KaunoDiena.lt

LIETUVĖS GYVENIMAS SU ŠEICHU: PRABANGIOS SUŽADĖTUVĖS IR KASDIENIS SMURTAS

  • 6

Lietuvaitė Relinda LNK laidoje „Yra, kaip yra“ papasakojo, ką reiškia būti turtingo šeicho žmona.

Moteris sakys, kad jos buvęs vyras turėjo viską: vardinių rūbų spintą, apie kurią svajoja kiekviena mergina, „juodąją kortelę“, su kuria turtuoliai gali valandai uždaryti parduotuvę, nes tai reiškia, kad išleis mažiausiai 10 tūkst. dolerių, prabangius namus ir automobilius.

Relinda kalbėjo, kad jos darbas buvo tiesiog gražiai atrodyti ir būti nuolankia žmona. Lietuvės vyras buvo investuotojas, turėjo nekilnojamo turto Londone, Niujorke, Katare. Ji parduotuvėse galėjo išleisti tūkstančius svarų, visur būdavo vežiojama prabangiu automobiliu ir turėjo savo vairuotoją.

Tačiau Relinda atskleidė ir tamsiąją tokio gyvenimo pusę, kai net nuėjus į prabangiausią restoraną, vyras galėdavo išmesti jam nepatikusį maistą ir iškolioti visą restorano personalą. Vyrui kildavo pykčio priepuoliai, ji ne kartą patyrė smurtą, tačiau po kiekvieno sumušimo gaudavo 100 rožių.

Po paskutinio smurtavimo vyras ją pasikvietė į prabangiausią Londono restoraną, kuris buvo išpuoštas rožėmis. Vyras prieš atsiprašymą gydėsi nuo pykčio priepuolių. Į restoraną vyras Relindą pasikvietė, nes norėjo pasipiršti. Moteris prisimena, kad sužadėtuvių žiedas kainavo pusę milijono dolerių. Tai buvo bendrovės „Tiffany“ žiedas, kuris buvo atgabentas prabangiu „Bentley“ automobiliu.

Visgi niekas nesikeitė – vyras ir toliau smurtavo prieš Relindą, kartą jai net sulaužė šonkaulius, o paprašytas iškviesti greitąją paspyrė telefoną ir išėjo.

Su šeichu Relinda susipažino Niujorke, kur pagal mainų programą studijavo kriminalistinę teisę.

Dabar Relinda su antruoju vyru Marku grįžo į Lietuvą, kur įsteigė pažinčių portalą bei veda merginoms seminarus apie grėsmes, su kuriomis jos gali susidurti gyvendamos su turtingais šeichais.

Moteris sako, kad yra moterų, kurios nenori mokytis, kažko siekti, nori tik gražiai gyventi, bet tokios dažniausiai ir tampa aukomis...

Visa laida – trečiadienį 17 val. 25 min. per LNK.

GALERIJA

  • Lietuvės gyvenimas su šeichu: prabangios sužadėtuvės ir kasdienis smurtas
  • Lietuvės gyvenimas su šeichu: prabangios sužadėtuvės ir kasdienis smurtas
  • Lietuvės gyvenimas su šeichu: prabangios sužadėtuvės ir kasdienis smurtas
Kadrai iš laidos ir asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Moteris

Vargšeliai, jūs čia savo komentarų prisviedę dundulai. Tik taip galit apmaudą numalšinti. Kaip sakoma " Ne tau Martynai mėlynas dangus ". Jūsų ar ne jūsų skonio ta Relinda, bet ji gracinga ir rafinuota moteris - ne jūsų nosiai. Aukščiausia moteriškumo klasė.

je

nupieštais antakiais,siaurom lupom...eeem....eeem...

as

lietuviu joms mazai o su uzsenieciais gerai o kai ikaili gauna taip tokioms ir reikia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS