„Lietuvos balsas. Senjorai“ kviečia registruotis scenos pasiilgusius dalyvius | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS BALSAS. SENJORAI“ KVIEČIA REGISTRUOTIS SCENOS PASIILGUSIUS DALYVIUS

  • 3

LNK jau paskelbė rengsianti televizinį projektą „Lietuvos balsas. Senjorai“ ir kviečia registruotis visus muziką mėgstančius, savo vokalu sužavėti publiką galinčius dalyvius nuo 60 metų.

Projekto prodiuseris Gediminas Jaunius tiki, jog šis projektas taps tokiu pat mylimu šalyje, kaip ir visų televizijos žiūrovų širdis jau spėję užkariauti „Lietuvos balsas“ ir „Lietuvos balsas. Vaikai“.

„Džiaugiuosi, kad Lietuvos auditorijai galėsime pasiūlyti naujausią „The Voice“ formato versiją, skirtą vyresnio amžiaus dainininkams. Šis formatas užkariauja žiūrovų širdis nuo Ispanijos iki Rusijos. Ir tai nenuostabu. 60-ties sulaukę žmonės dainuos žėrinčioje „Balso“ scenoje, pritariant gyvos muzikos grupei, ir kurs tokius pat įspūdingus šou, nepaisant to, kiek jiems metų“, – sako G. Jaunius.

Anot organizatorių, „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekte dalyviai ne tik įgaus neįkainojamos muzikinės patirties iš didžiausių muzikos ir pramogų pasaulio profesionalų, tačiau ir kausis dėl pirmojo istorijoje nugalėtojo titulo bei 10 tūkstančių eurų.

„Projekto dalyvių laukia pats tikriausias nuotykis, kupinas gerų emocijų, geros muzikos ir ryškių įspūdžių. Kviečiu visus, kurie mėgstate dainuoti, ir visai nesvarbu, kiek patirties turite, jei muzika jūsų pakeleivė – pildykite anketą, ir mes padėsime jums tinkamai pasirengti, kad „Balso“ scenoje atrodytumėte pritrenkiančiai“, – į būsimus dalyvius kreipiasi G. Jaunius.

Pirmosios atrankos į naują projektą įvyks jau balandžio mėnesį Vilniuje, tuomet ir paaiškės, kuriems dalyviams bus suteikta galimybė pasirodyti „aklųjų perklausų“ scenoje ir savo balsu bandyti atsukti mokytojų kėdėse sėdinčius muzikos autoritetus. Kas taps naujojo projekto mokytojais, prodiuseriai atskleisti žada jau gegužės mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Gerb. Lietuvos balso--senjorai.....organizatoriai.....supraskite ir mus juk ne visi turi kompiuterį , išmanujį telefoną.....pildant anketa susiduriau su problemą niekaip nepavyko įkelti nuotrauką, ir pasirodymą.......ką tokiuo atveju daryti.....supraskite ir mus gal reikėtu pakeista ir sušvelninti anketos sąlygas, kad galėtu dalyvauti visi senjorai kurie mėgsta muziką ir daina.....su pagarba HENRIKAS

Anonimas

Grazi ideja. Vyresni zmones neturi buti gyvenimo nurasyti, taip, kaip dabar, deja, yra Lietuvoje. Senjorai yra uzspausti i kam, o juk gyvenimas eina. Daugelis tu senjoru turi uzsleptu ir niekada gyvenime neatskleistu talentu: vokalo, sokio. Tad i scena ir duokit garo, parodykit, ka galit, juk gyvenimas nesustojo ties 60 metu riba!

kaunas

o kada benamiai bus kvieciami dalyvauti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS