„Lietuvos balse“ išgarsėjęs J. Veklenko: sėkmę lemia 10 tūkst. valandų taisyklė | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS BALSE“ IŠGARSĖJĘS J. VEKLENKO: SĖKMĘ LEMIA 10 TŪKST. VALANDŲ TAISYKLĖ

  • 0

LNK „Lietuvos balsas“, paskelbęs apie po metų pertraukos sugrįžtantį penktąjį sezoną, jau šį savaitgalį surengs pirmąsias atrankas, kad išrinktų tuos, kurie turės galimybę savo talentą parodyti naujojo sezono mokytojams ir savo balsu priversti atsisukti dar paslaptyje laikomų žvaigždžių kėdes.

Talentingus, bet vis dar dvejojančius žmones antrojo „Lietuvos balso“ sezono favoritas Jurijus Veklenko ragina neabejoti – projektas atveria didžiules galimybes ir pastato tvirtą pamatą atlikėjo muzikiniam keliui. „Šis projektas yra nuostabi mintis. Jis leidžia nežinomiems atlikėjams atsiskleisti ir pasirodyti Lietuvai ar net pasauliui!“

Žinomas dainininkas tik patvirtina – ne tik pergalė projekte nutiesia kelią į didžiąsias scenas. „Lietuvos balse“ sėkmingą muzikinį kelią pradėjo daugelis projekto favoritų: Neringa Šiaudikytė, Monika Linkytė, Ieva Zasimauskaitė, Gabrielius Vagelis, Vytenis Kaluškevičius bei visų sezonų nugalėtojai – Julija Jegorova, Paulius Bagdanavičius, Justina Budaitė, Kotryna Juodzevičiūtė.

Paslapčių ar burtų, kaip pasiekti to, ko nori, anot jo, nėra – visa tai įmanoma tik sunkaus darbo dėka.

„Tai buvo vienas iš pirmųjų mano rimtesnių bandymų siekti atlikėjo karjeros. Visko bijodamas žengiau į didžiąją „Lietuvos balso“ sceną, nežinodamas, kas aš ir ko noriu. Projektas man leido suprasti vieną labai paprastą faktą, kad vien didelio norų ir svajonių neužtenka, reikia įdėti šimtus valandų ir daug pastangų, kad liktum pastebėtas.“

Sėkmingą solinę karjerą pradėjęs J. Veklenko stebuklingo sėkmės recepto naujojo sezono „Lietuvos balso“ dalyviams pasakyti negali, mat paslapčių ar burtų, kaip pasiekti to, ko nori, anot jo, nėra – visa tai įmanoma tik sunkaus darbo dėka.

„Manau, kad ilgas ir sunkus darbas su savimi bei muzika yra tai, kas gali padėti. Tik ganėtinai neseniai tai supratau ir dėl to man gaila, tačiau dabar išnaudoju visas galimybes. Vadovaujuosi 10 000 valandų taisykle (10000 hour rule), kuri sako, kad jei pakankamai daug laiko praleisi prie savo aistros, tapsi vis geresnis ir geresnis. Reikia suprasti, kad pradžioje niekas nerašo gerų dainų, puikių žodžių. Didieji dailininkai negimė talentingi, tapo jais tapydami“, – sako Jurijus. Ir priduria, jog jo muzikinis kelias dar labai ilgas, tačiau jis pasiruošęs šiai nuostabiai kelionei, kurios galutinis tikslas paprastas – būti įvertintam ir klausomam.

„Lietuvos balso“ prodiuseriai primena, kad patiesti pirmuosius pamatus savo muzikiniame kelyje vis dar gali visi norintys, pildydami anketas čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS