„Lietuvos balso“ naujasis mokytojas: noriu laimėti prieš Donatą | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS BALSO“ NAUJASIS MOKYTOJAS: NORIU LAIMĖTI PRIEŠ DONATĄ

  • 0

Įspūdingame fejerverkų ir muzikos šou ant Palangos tilto buvo atskleistas naujasis „Lietuvos balso“ šeštojo sezono mokytojas, kuriuo tapo Justinas Jarutis. Žinomas atlikėjas į projektą ateina su aiškiu tikslu – nugalėti.

„Mano planas, be abejonės, yra šį projektą laimėti kartu su savo komandos dalyviu. Noriu laimėti prieš Donatą (Montvydą, aut.past.) ir nutraukti jo laimėjimų seriją. Manau, kad man pavyks, dėsiu visas pastangas. Nors projekte ir būsiu naujokas, manau, visiems mokytojams tikrai esu ne mažesnis konkurentas, nei jie man“, – šypsodamas sako J. Jarutis.

Daugiau nei dešimtmetį scenoje esantis atlikėjas drąsiai vardina savo pranašumus prieš kitus projekto mokytojus. „Iš visų mūsų keturių turiu daugiausiai rokenrolo ir laukiniškumo savyje. Todėl visiems, kurie mane pasirinks, galėsiu to ir suteikti“, – juokdamasis patikina Justinas.

Iki 16 metų buvau įsitikinęs, kad būsiu profesionalus krepšininkas. Esu itališko maisto fanatikas, o viena mano svajonių – tapti geriausiu banglentininku Lietuvoje.

Šiuo metu su „Freaks on Floor“ grupe penktą albumą įrašinėjantis atlikėjas sako, jog muzikinę etiketę jam uždėti būtų sunku. Nors su grupe yra pelnęs geriausios metų roko grupės apdovanojimą, solinę karjerą pradėjęs J. Jarutis pats pasirinko kantri stilių, o tarp jo paties kūrinių bei bendrų darbų su kitais atlikėjais ir didžėjais sąraše – nemažai pop ir elektroninės muzikos kūrinių.

„Manau, kad esu įvairios muzikos atstovas“, – save apibūdina J. Jarutis.

Vos prieš savaitę su kitu „Lietuvos balso“ projekto mokytoju Leonu Somovu bendrą kūrinį „Before you“ pristatęs atlikėjas patikina, jog šiems metams muzikinių planų turi tikrai daug.

„Naująjį „Freaks On Floor“ albumą norime išleisti jau rudenį. Noriu sukurti ir išleisti kuo daugiau geros muzikos ir judėti į priekį. Vasarą laukia ne vienas koncertas – jau greitai pasirodysime Valdovų rūmų kieme, pats atliksiu solinį koncertą Vilniaus Vasaros terasoje rugpjūčio 9 dieną“, – būsimais muzikiniais planais dalinasi naujasis projekto mokytojas.

Ne dažnai apie asmeninį gyvenimą linkęs kalbėti atlikėjas, paklaustas, ko apie jį nežino „Lietuvos balso“ žiūrovai, apie save atskleidžia daugiau.

„Esu žemaitis, bet visą gyvenimą praleidau Aukštaitijoje. Iki 16 metų buvau įsitikinęs, kad būsiu profesionalus krepšininkas. Esu itališko maisto fanatikas, o viena mano svajonių – tapti geriausiu banglentininku Lietuvoje“, – išduoda J. Jarutis.

Išvysti naująjį mokytoją  „Lietuvos balso“ projektui dar nepasiekus televizijos eterio pirmieji galės Palangos miesto gyventojai ir svečiai. Aklųjų perklausų filmavimai įvyks birželio 22, 23 ir 25 dienomis. Dvikovų ir nokautų laidos Palangoje bus filmuojamos rugpjūčio 22, 23 ir 27 dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS