LNK antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ laimėjo A. Oleinik | KaunoDiena.lt

LNK ANTRININKŲ ŠOU „MES – VIENO KRAUJO“ LAIMĖJO A. OLEINIK

  • 6

Sekmadienio vakarą LNK eteryje nugriaudėjo antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ superfinalas, kuriame tiesioginės transliacijos metu pirmą kartą balsavo ir žiūrovai.

Dėl pergalės ir 10 000 eurų prizo kovėsi aštuoni finalistai – Živilė Gedvilaitė, Gopalas Michailovskis, Indrė Launikonytė, Justinas Stanislovaitis, Germantė Venskaitienė, Anatolijus Oleinik, Valerija Iljinaitė ir Linas Barauskas.

Finalinė transliacija vyko dviem etapais – pirmame pasirodymus vertino komisija ir žiūrovai, o į antrą etapą patekę trys geriausieji buvo atiduoti žiūrovų teismui. Pirmame raunde dalyviai sulaukė daugiau kaip 16 000 žiūrovų skambučių. Susumavus juos su komisijos balsais paaiškėjo, kad į antrąjį superfinalo raundą pateko Gopalas Michailovskis, Valerija Iljinaitė ir Anatolijus Oleinik.

Gavę progą dar kartą atlikti savo dainas, trys superfinalistai iš naujo rinko žiūrovų balsus. Per vos kelias minutes dalyviai sulaukė daugiau kaip 13 000 žiūrovų skambučių. Daugiausiai palaikymo – 6833 skambučių sulaukė ir projekto nugalėtoju tapo Anatolijus Oleinik, superfinale įkūnijęs atlikėją Princą.

Antroji vieta teko Gopalui Michailovskiui, sulaukusiam 5242 skambučių, o trečioji, su 1215 skambučių, atiteko Valerijai Iljinaitei. Projekto nugalėtojas A. Oleinik gavo 10 000 eurų prizą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

julka

Be diskusiju aisku,kad Gopalas nugaletojas . Jam lygiu nebuvo siame projekte .Nusivyliau kad ziuri ivertino estados daininika ,one klasikinio dainavimo meistra .Kodel buvo Oleinik vilkinamas laikas pasisakymui kai tuo tarpu komisijabasavo intensyviai ir Asta stumde komisijos balsu lempute ,tai spejau pamatyti ,kai staigiai kamera buvo nukreipta. viskas surezisuota ir nesaziningai pasielge komisija .Gopalui siame projekte lygiu nebuvo .ir ziuri kopmisija ,nelaikykite ziurovu kvailiais pastebejimas nuo kurio laiko estrada auksciau klasikinio dainavimo.Juk Granada atliko tolygiai su pasulinio lygio daininikais . Geda (juoda ) musu superiniai vertinimo komisijai.

Ramute

Mano nuomone,jog konkursa gaubia paslaptis.Is tikro,kokia cia intriga pasak Ingos del balu.Kodel nerode balu pabaigoje.Nereikia balu slepti nuo musu.Juk balsuoja ziurovai.Susidaro nuomone,jog balai permetami nuo vieno kitam.Is tikro jei tai ir toliau bus,ziurovai nebalsuos.Tada gales demonstratyviai balsuot tik komisija...

Saule

Saule . Gopalo balsai buvo sukeisti,tai neteisybe vyksta ,ziurovai yra mulkinami,o jei butu buve tiesa tai turejo aiskiai parodyti ekrane kiek balsu kuriam....Ziurovai masiskai nepatenkinti.Daugiau nebalsuosim.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS