Susituokė „Agurkinių“ gaujos vadeiva ir dainininkė M. Bui | KaunoDiena.lt

SUSITUOKĖ "AGURKINIŲ" GAUJOS VADEIVA IR DAINININKĖ M. BUI

  • 8

Ketvirtadienio rytą susituokė Kauno „Agurkinių“ nusikalstamos gaujos lyderis Saulius Velečka ir dainininkė Marina Bui. Vestuvės su Agurku pramintu S. Velečka įvyko Lukiškių tardymo izoliatoriuje.

Ketvirtadienio rytą susituokė Kauno „Agurkinių“ nusikalstamos gaujos lyderis Saulius Velečka ir dainininkė Marina Bui. Vestuvės su Agurku pramintu S. Velečka įvyko Lukiškių tardymo izoliatoriuje, rašo delfi.lt.

M. Bui už savo išrinktąjį jaunesnė 16 metų. Ji šiai šventei pasiruošė pati, žurnalistams sakė sugaišusi vos dvi valandas. Jaunoji dėvėjo specialiai šiai progai siūtą baltą aptemtą suknelę, atidengiančią pečius.

Moteris žurnalistams atviravo, kad šią dieną ir džiugu, bet kartu ir liūdna, nes mylimasis yra nelaisvėje. Tačiau jos šeima ir geriausia draugė, kuri palydėjo Mariną į ceremoniją, esą palaiko tokį poros žingsnį. Po 20 minučių trukusios ceremonijos Marina pasiliko dvi pavardes – Bui-Velečkienė.

S. Velečka turi du vaikus iš pirmos santuokos, o Marina vieną – dukrą Ešlę, kuri liko gyventi su tėvu Andrejumi Daščenka.

GALERIJA

  • S. Velečka
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

vaja vaja

koks bobos bukumas...

Vienas

Reikejo pavardėje raidę B pasikeisti ta proga į Ch ir būtu Mariana Ch...-Ogurcova...

kauniete

Si moteriske be kaliniu normalaus vyro jau niekada netures. Matyt jai patinka kalejime dul....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS