Atlikėja M. M. Paulauskaitė – nebe vieniša | KaunoDiena.lt

ATLIKĖJA M. M. PAULAUSKAITĖ – NEBE VIENIŠA

  • 6

Muzikinio projekto "Lietuvos balsas" nugalėtoja Monika Marija Paulauskaitė džiaugiasi pavasariu.

19-metės socialinių tinklų paskyrose galima pamatyti vis daugiau nuotraukų, kuriose ji įsiamžinusi su dailiu vaikinu. Jis – šokėjas Vladislavas Volkovas.

"Jaukus vakaras su juo", – dar praėjusią savaitę talentinga mergina pasidalijo nuotrauka, kurioje abu meiliai susiglaudę. Gerbėjams pasiteiravus, ar V. Volkovas yra jos vaikinas, Monika Marija emocijomis nesižarstė.

Vėliau mergina pasidalijo ir šmaikščia judviejų nuotrauka, kurioje pora pietauja. Po jos sekė kadras, kuriame pora meiliai vakarieniauja.

Sausį „Lietuvos balso“ nugalėtoja tapusi mergina tikino, kad dešimt savaičių trukusių repeticijų metu vietos meilei neliko. „Dirbant su Donatu Montvydu, neįmanoma turėti vaikiną“, – iškart po pergalės šmaikštavo atlikėja. 

Tačiau projekte sutiktas vaikinas į jaunos merginos širdį sugrąžino pačius šilčiausius jausmus. Kad dainininkė ir šokėjas yra pora patvirtino ir merginos vadybininkė. Visgi neseniai užgimusių santykių detales pora norėtų pasilaikyti sau.

GALERIJA

  • Atlikėja M. M. Paulauskaitė – nebe vieniša
"Instagram" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

neMonika

Nesuprantu , prie ko cia meile .?! Atrodo , kaip trimeciai darzelinukai , kurie rodo liezuvius vienas kitam. Kazkokie nesubrendeliai ir mazvaikiai .Fuuuiiii!

ozka

Kojos vos ne ant galvos,,,tai meile...

pažiūrėsim po metų,dvejų

Kaip durneliai,tai vienas,tai kitas su iškištu liežuviu,ką niekaip nesuauga.Galvoja,kad jau pasaulio bamba,praeis kokie metai ir baigsis viskas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS