M. Papinigis iškoneveikė savo kolegas | KaunoDiena.lt

M. PAPINIGIS IŠKONEVEIKĖ SAVO KOLEGAS

  • 1

Trilogijos „Zero“ ir „Redirected / Už Lietuvą!“ žvaigždė Mindaugas Papinigis vos nesusidorojo su trimis komedijos „Tarp mūsų, berniukų...“ tęsinio „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ žvaigždėmis. Tiesa, tai įvyko filmavimo aikštelėje. Naujausioje lietuviškoje komedijoje jam teko auklėti ne vietoje sustojusius berniukus – Audrių Bružą, Kirilą Glušajevą ir Mantą Vaitiekūną.

Charizmatiškasis M. Papinigis sukūrė epizodišką vaidmenį, tačiau akimirksniu sužavėjo ir kolegas, ir už kadro likusią filmavimo grupės komandą, kuriai vėl vadovauja režisierius Kęstutis Gudavičius, rašoma pranešime spaudai. Kai iš pirmosios dalies puikiai pažįstama trijulė, vykstanti iš oro uosto pasiimti Leonardo Pobedonoscevo herojaus, akimirką stabtelėjo Vilniaus Rotušės aikštėje, nekantriam M. Papinigiui teko „maroziškai“ juos paauklėti.

„Šią scenarijaus vietą palikome Mindaugo improvizacijai, nes niekas geriau už jį nemoka sukurti to stuobrio keikūno, žodžio kišenėje neieškančio grėsmingos išvaizdos vyruko“, – sako komedijos režisierius K. Gudavičius. Pasak jo, vos M. Papinigis pasirodė filmavimo aikštelėje, aplink ją susibūrė praeiviai, panorėję bent akies krašteliu išvysti komišką aktoriaus pasirodymą.

„Esu vaidinęs populiariausiame visų laikų lietuviškame filme „Redirected / Už Lietuvą!“, o ši komanda mane sužavėjo ne mažesniu profesionalumu ir nuoširdumu“, – filmavimo įspūdžiais ir kolegomis džiaugėsi M. Papinigis. 2016 m. ekranus išvydusi komedija „Tarp mūsų, berniukų...“ puikuojasi 6-ojoje visų laikų populiariausių Lietuvoje rodytų filmų vietoje, o jos tęsiniui, kuris kino ekranus išvys per Naujuosius metus, žadama dar didesnė sėkmė.

Prie žiūrovų jau pamėgtos ketveriukės – A. Bružo, K. Glušajevo, M. Vaitiekūno ir L. Pobedonoscevo – prisijungė ne tik M. Papinigis, bet ir kita „Zero III“ bei „Redirected / Už Lietuvą!“ žvaigždė – aktorius Donatas Šimukauskas. Jam teko trumpas, bet iš koto verčiantis vaidmuo – jis komedijoje sukūrė tiesmuko daktaro, ketinančio išgydyti K. Glušajevo personažą nuo knarkimo, vaidmenį.

Komedija „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ Lietuvos kino teatruose pasirodys gruodžio 29 d.

GALERIJA

  • M. Papinigis iškoneveikė savo kolegas
  • M. Papinigis iškoneveikė savo kolegas
CinemaAds LAB / Vabalo filmai, fotografo A. Vasilenko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kostia

Užkniso pas Puspinigis su tom reklamom ir savo bjauriu balsu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS