M. Stonkus: kai šeimai nepavyksta susikalbėti, galima susidainuoti | KaunoDiena.lt

M. STONKUS: KAI ŠEIMAI NEPAVYKSTA SUSIKALBĖTI, GALIMA SUSIDAINUOTI

  • 2

Naująjį sezoną LRT žiūrovus ir vėl stebins šeimų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“. Viena didžiausių naujienų – į komisijos nario kėdę sėdantis dviejų vaikų tėtis, aktorius, komikas Mantas Stonkus.

„Labai džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę prisijungti prie šio projekto. Nacionalinio transliuotojo eteris turi visai kitus kokybės standartus, automatiškai – ir projektai būna tokie, kurie turi išliekamąją vertę. Atsisakyti tokio pasiūlymo negalėjau, juolab, kad pirmojo sezono metu mačiau – projekte vyksta puikūs dalykai“, – atskleidė žinomas aktorius.

„Darbas komisijos nario kėdėje man patinka – tai ne pirmasis toks kartas. Tikiu, kad man bus lengviau, nei dalyviams ant scenos, todėl stengsiuos juos palaikyti. Žinau, kad nebandysiu niekuo apsimetinėti, būsiu toks, kokį žmonės mane pažįsta – linksmas, bet turintis savo nuomonę“, – pasakojo naujasis „Du balsai – viena širdis“ komisijos narys.

Mantas atskleidė, kad ir jo paties šeimoje muzika – itin svarbi. „Nemažai keliaujame, laiką automobilyje dažnai leidžiame dainuodami. Net ir dabar su vaikais važiavome prie jūros dviračiais, visas pušynas skambėjo nuo Ievos Zasimauskaitės „When We Are Old“. Manau, kad muzika šeimas artina, įkvepia, net kai nepavyksta susikalbėti, visada galima susidainuoti“, – dalijosi dviejų vaikų tėtis.

 

 

Tuos, kurie dar neapsisprendė, ar pildyti anketas, Mantas skatino neabejoti. „O kodėl ne? Tai – puiki galimybė daugiau laiko praleisti su artimais žmonėmis, kartu patirti iššūkius ir kartu juos įveikiant stiprinti ryšius. Manau, kad dalyvauti tikrai verta!“ – kvietė žinomas vyras.

Projektą ves Jurgita Jurkutė-Širvaitė. M. Stonkui kompaniją komisijoje palaikys Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep ir Katažina Zvonkuvienė. Kaip ir pirmajame sezone, scenoje pasirodys kraujo ryšiais susijusios poros, kurias vertins ne tik trijų žinomų žmonių komisija, bet ir 150 žiūrovų salėje. Kiekvienas publikos svečias, pakilęs nuo kėdės, tampa vienu tašku dalyvių sąskaitoje.

„Du balsai – viena širdis“ atrankos:

Rugpjūčio 29 d.

12 val. Telšių Yamaha muzikos mokykloje (Masčio g., 34, Telšiai)

15 val. Plungės kultūros centre (Senamiesčio aikštė 3, Plungė)

19 val. Klaipėdos Kultūros fabrike (Bangų g., 5A, Klaipėda)

Rugpjūčio 30 d.

14 val. Marijampolės savivaldybės Multicentre (Vytauto g. 20, Marijampolė)

18 val. Kauno kolpingo kolegijoje (Jakšto g. 6, Kaunas)

GALERIJA

  • M. Stonkus: kai šeimai nepavyksta susikalbėti, galima susidainuoti
  • M. Stonkus: kai šeimai nepavyksta susikalbėti, galima susidainuoti
  • M. Stonkus: kai šeimai nepavyksta susikalbėti, galima susidainuoti
  • M. Stonkus: kai šeimai nepavyksta susikalbėti, galima susidainuoti
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tskant

žirgo juokas

Anonimas

Ijungus telika pamatau Stonku is karto isjungiu ,negaliu jo pakesti ,visai neidomus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS