M. Vitulskis žmonai: jei nori mano mirties, dukros galime susilaukti jau dabar | KaunoDiena.lt

M. VITULSKIS ŽMONAI: JEI NORI MANO MIRTIES, DUKROS GALIME SUSILAUKTI JAU DABAR

  • 7

„Iki pilnos laimės mums gyvenime trūksta tik mergaitės, nes šita vyriška kompanija – du sūnūs ir vyras, mane jau išvargino“, – sako dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika.

Pats vyras sutuoktinei prieš LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ kamerą tiesiai atšaus: „Jei nori sulaukti mano mirties, tada galim dukros susilaukti jau dabar“. Kodėl vienas populiariausių šalies dainininkų prieštarauja žmonos norui tapti daugiavaikiais tėvais, juk tai sena Erikos svajonė? 

Garsi pora pirmą kartą televizijos kameroms leido įamžinti judviejų vaikus – trejų Kajų ir netrukus dvejų sulauksiantį Herkų. Merūnas su žmona neslepia, kad judrių berniukų priežiūra, kaip ir visi keturi namų kampai, dažniausiai gula ant Erikos pečių. Išimtis savaitgaliai, kai Vitulskių šeima puoselėja pačių susikurtą ritualą – visą sekmadienį leisti tik keturiese. „Pasitaiko visko, nesutarimų, nesusikalbėjimų, bet be pipirų prieskonio gyvenimas mums būtų labai nuobodus“, – šįvakar 19.30 val. laidoje atviraus E. Vitulskienė.

Pasitaiko visko, nesutarimų, nesusikalbėjimų, bet be pipirų prieskonio gyvenimas mums būtų labai nuobodus.

Tryliktus metus drauge skaičiuojantys Merūnas ir Erika susituokė prieš šešerius metus. Savo įsimintiniausios gyvenimo dienos akimirkas užfiksuoti tąkart jie patikėjo laidos „Gyvenimas” vedėjo Edvardo Žičkaus kameroms, tad žiūrovai galės pamatyti, ką apie santykius ir šeimyninę laimę garsi pora šnekėjo savo vestuvių dieną, ir kokius planus ateičiai kuria dabar.

„Nenuostabu, kad šiandien jie vienas kitą supranta be žodžių, o vieno pradėtą sakinį tuoj pat užbaigia kitas, jie puikiai žino laimingų santykių receptą“, – neabejoja laidos rengėjai.

GALERIJA

  • M. Vitulskis žmonai: jei nori mano mirties, dukros galime susilaukti jau dabar
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vida

tai kai vitulskiene pagimdys trecia vaika tai ir pro duris nebetilps

Vladas

Jau visai,,nupuso".Nuo tos reklamos TV dezeje, tuoj taps liaudies,,numyletiniais".Gerai kad dar Cicinas nesireklamuoja,nes nuo reklamos................

nieko naujo

Cia panasiai parase apie mirti ,kaip Kauno mikroautobusai vezioja kalinius ..Tokiems zurnalistamS vieta LAUKO TUALETE ir ju pezejimams..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS