Merūnas pasidalijo jausmu, ką reiškia lėktuve skristi vienam | KaunoDiena.lt

MERŪNAS PASIDALIJO JAUSMU, KĄ REIŠKIA LĖKTUVE SKRISTI VIENAM

  • 14

Antradienio pavakarę operos solistas Merūnas Vitulskis socialiniame tinkle "Facebook" aprašė jausmą, kurį patyrė vienas skrisdamas lėktuvu.

Dėl atšaukto traukinio, vyras per stebuklą suspėjo į lėktuvą, skrendantį iš Mančesterio į Zalsburgą. Buvo likusi vos viena minutė iki lėktuvo durų uždarymo.

"Stiuardesės pasitiko nustebusios ir plačiomis šypsenomis. Nelabai supratau, kas ir kaip, bet kai žvilgtelėjau į lėktuvo vidų supratau, kad skrisiu vienas. Taip, brangieji, lėktuve nebuvo nė dvasios – tik aš ir mėlynšvarkės moterys. Susidarė toks vaizdas lyg Zalsburgas nieko nelaukia – tik manęs. Jausmas kaip "Twin peaks" filme", – neeilinę situaciją aprašė dainininkas.

Ir pridūrė, kad į lėktuvo priekį jam sėsti nebuvo leista, nes ten itin brangios vietos. M. Vitulskis atskleidė ir kainą, kurią teko pakloti už bilietą – skrydis kainavo 240 eurų.

Atlikėjo gerbėjai juokavo, kad garsus solistas yra vertas tokio išskirtinio skrydžio.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Patyres

Teko skristi tik dviese (su zmona) is Bogotos i Lima didziuliu lektuvu, su tuo kur vienoje eileje dvylika kedziu. Mus du aptarnavo penkios stiuardeses.

Anonimas

Smagus jausmas kai sėdi dideliam lėktuve,skrendi vienas,o stiuardesės buvo, tai ne visai vienas.

Asta

Patarimas-Kaunas!!! Patarciau pasirupinti savo savijauta, nes jauciasi , kad stiprus pavydas geriau tave. Keletas apsilankymu pas psichologa padetu issivaduoti is pykcio ir pavydo... taip pat pasimokyti etikos tikrai nevelu. Tavo kamentaras susijas su discriminacija!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS