Modelis S. Burbaitė pravirko: save vertinau kilogramais ir centimetrais | KaunoDiena.lt

MODELIS S. BURBAITĖ PRAVIRKO: SAVE VERTINAU KILOGRAMAIS IR CENTIMETRAIS

  • 2

„Aš gyvenau su centimetrine juostele, svarstyklėmis ir vertinau save kilogramais. Nenorėkite tapti modeliais ir gražuolėmis – tai apgaulinga, iškreiptų veidrodžių karalystė“, – sako modelis, Lietuvos 2013-ųjų pirmoji vicemis Simona Burbaitė.

Pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakodama apie savo badavimus Simona neišlaikė ir pravirko. „Obuolys per dieną, grikiai visą savaitę, Viduržemio jūros dieta, Atkinsono dieta, japoniška dieta. Pasiekiau savo svajonių svorį, o man agentūroje pasakė: tau reikia numesti dar du kilogramus“, – su ašaromis akyse prisiminė S. Burbaitė.

Ketvirtadienio vakarą, 20 val. per LNK rodomoje laidoje aktorė, humoristė Violeta Mičiulienė šmaikštaus, kad tuomet, kai buvo dalinamas grožis, ji stovėjusi eilės gale. „Grožio negavau, tačiau gavau gerą liežuvį, už kurį esu dėkinga“, – sakys V. Mičiulienė.

Pasiekiau savo svajonių svorį, o man agentūroje pasakė: tau reikia numesti dar du kilogramus

„Jei moteris gali garsiai pasakyti savo svorį ir amžių – ji gali viską“, – jai pritars kita šarminga scenos moteris Laima Tamulytė-Stončė.

Buvusi dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona, 28-erių modelis Monika Račiūnaitė pasakos, kad nuo įkyraus dėmesio, darbo ir išsekimo Italijoje dirbdama modeliui net buvo patekusi į ligoninę. „Grožio pasaulis žiaurus ir netikras“, – sakys Monika.

GALERIJA

  • Simona Burbaitė
  • Modelis S. Burbaitė pravirko: save vertinau kilogramais ir centimetrais
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

R

Gaila paneles,bet dabar atrodo rubeliai dar baisiai ant jos,kabo.mergyte nesusitvarko dar su savo ligomis.ka kalbuzinau.ir niekas neitikins mznex kzd yra kitaip

Močiutė

Tai ko ten mergicos taip veržiatės? Kokio velnio puolat pakabom tarnauti, o paskui verkiat. Negi artimieji nedraudė? Jei ne-vadinasi meilės savo vaikams mažai turi. Čia mano nuomonė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS