Monika Marija apsisprendė dėl eurovizinės dainos: prašo gerbėjų nebalsuoti | KaunoDiena.lt

MONIKA MARIJA APSISPRENDĖ DĖL EUROVIZINĖS DAINOS: PRAŠO GERBĖJŲ NEBALSUOTI

  • 5

Monika Marija į šių metų „Eurovizijos“ atrankas žengė drąsiai ir klausytojams pristatė net dvi dainas iš naujausio savo albumo – „Criminal“ ir „Light On“.

Abu pasirodymai tiek komisijos, tiek žiūrovų buvo įvertinti aukščiausiais balais, o „Light On“ praėjusį šeštadienį buvo nusiųsta tiesiai į finalą.

Šį šeštadienį eterį pasieks „Eurovizijos“ atrankų antrasis pusfinalis, kuriame  Monika Marija dėl patekimo į finalą pasirodys su „Criminal“ daina. Tačiau likus kelioms dienoms iki laidos ir tiesioginio žiūrovų balsavimo, atlikėja priėmė sprendimą ir viešai kreipiasi į savo klausytojus, prašydama nebebalsuoti už vieną iš dainų. Tokį sprendimą pasirinkti tik vieną dainą atlikėja sako priėmusi galvodama apie savo klausytojus.

„Kas galėjo pagalvoti, kad šis mano sprendimas sukels tokią sumaištį! Galvojau, kad ilgai netrukus paaiškės daina favoritė, tačiau, panašu, kad mano klausytojai iki dabar yra pasidalinę į dvi apylyges stovyklas“, – apie sprendimo priežastis sako Monika Marija.

Dainininkės sprendimas konkurse dalyvauti su dviem kūriniais sukėlė daug diskusijų tarp klausytojų ir ekspertų, o svarstymai, kuri daina labiau tinkama „Eurovizijai“ persikėlė net į užsienio apžvalgininkų ir „Eurovizijos“ entuziastų diskusijas internete.

Dar „Eurovizijos“ atrankų pradžioje atlikėja sakė, kad nei vienos iš dviejų dainų išskirti negalinti – kiekviena jų turinti savo istoriją ir simbolizuojanti svarbų atlikėjos gyvenimo etapą. Tačiau atėjus laikui apsispręsti, Monika Marija nusprendė „Eurovizijos“ atrankoje toliau dalyvauti tik su „Light On“ daina.

„Šį sprendimą aš priėmiau atsižvelgdama į ekspertų, savo klausytojų nuomonę, taip pat klausydamasi savo širdies. Daina su kuria šiemet labai tikiuosi atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ yra daina, kuri man asmeniškai ypatingai brangi. Ir atrodo, kad tą dainą išgirdo ir mano gimta šalis ir daug žmonių kitose Europos valstybėse. Tikiuosi, kad palaikymas, kurio sulaukė ši daina, bus dar gausesnis, jei prie šio gerbėjų būrio prisijungs ir tie mano klausytojai, kurie taip įnirtingai palaikė „Criminal“, – sako atlikėja.

Vaizdo įrašu su prašymu nebalsuoti už „Criminal“ dainą šį šeštadienį, Monika Marija pasidalino ir socialiniuose tinkluose ir tikisi, kad iki šio šeštadienio balsavimo, jos prašymas pasieks kuo daugiau žmonių.

„Aš būsiu labai dėkinga komisijos nariams, jei šiame pusfinalyje man neskirsit nei vieno balo, o žiūrovus kviečiu dar pataupyti savo pinigus ir noriu nuoširdžiai paprašyti nebalsuoti už mane ir mano dainą „Criminal“ antrajame pusfinalio etape. Aš esu labai laiminga, kad mano kūryba sulaukė jūsų dėmesio ir palaikymo, šį šeštadienį savo dainą „Criminal“ dainuosiu jums iš visos širdies! O su „Light On“ susitiksime jau finale!“, – savo žinutę klausytojams ir komisijos nariams perduoda Monika Marija.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Rėkimas dar ne balsas.

Julija

Labai sveikinu Moniką Mariją. Labai tave palaikau, tau lygių nėra.Tik bijau kad finale balsai nepasidalintų dviems dainoms. Nežinau, kaip tu galėtum paraginti gerbėjus kad balsuotų už" Light on" dainą o už kitą nebalsuotų. Ne visi turi facebook. O gal gali visai atsisakyti antros dainos kad būtų visiems aiškiau.Sėkmės tau.

Anonimas

Jus Marija kam dalyvaujate kam varginates ilsėkites jau juk nuspendė ,kad jūs atstovausite Lietuvą...kam tas cirkas ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS