Moterų treneris M. Kalendra: turiu viską, ko reikia „Lietuvos balsui“ | KaunoDiena.lt

MOTERŲ TRENERIS M. KALENDRA: TURIU VISKĄ, KO REIKIA „LIETUVOS BALSUI“

  • 0

Internete bei televizijoje jau spėjęs išgarsėti buvęs LNK žinių žurnalistas o vėliau moterų treneriu į namus tapęs Martas Kalendra žengia dar vieną žingsnį savo karjeroje. Šį kartą ir vėl į visiškai naują sritį – vaikinas savo sėkmę bandys muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“.

Netikėta žinia apie moterų trenerio užmojį dalyvauti muzikiniame LNK projekte turbūt nustebins ne vieną, tačiau pats Martas sako, jog šis sprendimas nebuvo spontaniškas, o meilė muzikai jam nėra naujas dalykas.

„Dalyvauti projekte paskatino noras dalintis savo balsu su klausytojais, tapti profesionaliu atlikėju. Nuo vaikystės girdžiu: „Tavo balsas unikalus, tavo balso tembras fantastiškas“, „Galėčiau klausytis ir klausytis tavo balso“ ir panašiai. Mano balsas visada buvo ir yra mano vizitinė kortelė. Juo labiau, kad muzika mane lydi nuo vaikystės, ji visada man buvo svarbiausia. Tiesiog turbūt tradiciškai pabijojau stoti studijuoti muzikos, nes galvojau, kad Lietuvoje iš jos nepragyvensiu. Vis dėlto, bėgant metams, supratau, kad turiu daryti tai, ko visada norėjau – muzikuoti profesionaliai, būti atlikėju“, – apie savo sprendimą dalyvauti projekte sako Martas.

Geram atlikėjui būtinas ne tik balsas, bet ir didžiulė charizma, begalinis artistiškumas, scenos pojūtis, sugebėjimas ne tik dainuoti, bet ir puikiai šokti – visą tai aš turiu.

Vaikinas turi aiškų tikslą projekte – tobulėti, atrasti savo klausytojų ratą, įgauti patirties su didžiausiais savo srities profesionalais ir, žinoma, nugalėti. Pasitikėjimo savimi jau spėjusiam išgarsėti Martui tikrai netrūksta, jis tiki savo pergale projekte ir žino, kad turi tai, ką turi turėti naujasis „Lietuvos balsas“. „Savo šansus vertinu puikiai, nes geram atlikėjui būtinas ne tik balsas, bet ir didžiulė charizma, begalinis artistiškumas, scenos pojūtis, sugebėjimas ne tik dainuoti, bet ir puikiai šokti – visą tai aš turiu. O svarbiausia, projekte aš nesiekiu niekam nieko įrodyti, tiesiog gyvenu muzika ir noriu, kad klausytojais gyventų ja kartu su manimi. Viskas, ką darau ir darysiu ateityje, skirta tik žiūrovams. Nes jeigu mano balsas unikalus ir aš moku dainuoti, šokti, esu artistiškas ir scenoje jaučiuosi kaip žuvis vandenyje, ar yra geresnė vieta tai pademonstruoti ir tapti garsiu atlikėju nei „Lietuvos balsas“? – ryžtingai apie savo šansus projekte atsiliepia Martas.

M. Kalendra patikina, kad dainavimas jam tikrai nėra tik hobis, atlikėju jis norėjo būti nuo pat vaikystės, o vokalo paslapčių jau kurį laiką mokosi pas profesionalus. „Iš pradžių dainavau taip, kaip davė Dievas, tačiau vėliau ėmiau vokalą tobulinti su savo srities profesionalais ir tai darysiu iki gyvenimo galo. Mano tikslas – dainuoti nepriekaištingai bet kokiomis sąlygomis ir aplinkybėmis. Jaučiu, kad dabar atėjo mano laikas. Dabar aš pasirengęs kovoti dėl vietos scenoje, nieko nebebijau ir pasiryžęs viskam. Nuolat tobulinu ir tobulinsiu vokalą, negana to, išpildžiau ir dar vieną savo svajonę – pradėjau groti fortepijonu. Noriu klausytojus džiuginti visapusiškai“, – sako Martas.

Kaip žinomam vaikinui seksis aklosiose perklausose, ar jis taps vieno iš keturių mokytojų komandos nariu ar svajonė dainuoti scenoje taip ir liks tik svajone, pamatyti bus galima penktajame „Lietuvos balso“ sezone, jau rugsėjį per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS