N. Jagelavičienė patarė, ką daryti, kai nelieka meilės | KaunoDiena.lt

N. JAGELAVIČIENĖ PATARĖ, KĄ DARYTI, KAI NELIEKA MEILĖS

  • 22

Analipin iškeliavusios Agnės Jagelavičiūtės mama, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narė Nijolė Jagelavičienė pastaruosius metus praleido ne tik gedėdama netikėtai mirusios dukros, tačiau ir įsivėlusi į sudėtingą teisinį procesą. Su buvusiu dukros vyru ji bylinėjosi dėl galimybės tęsti Agnės Jagelavičiūtės darbus ir turėti prieigą prie jos palikimo. Taip pat Nijolė siekė teisės matytis su anūku, o gal net ir galimybės jį globoti.

Bendros kalbos su buvusiu vyru nerado ir pati Agnė – pora skirtingais keliais pasuko po šešerių metų santuokos ir susilaukę vieno sūnaus. Kalbėdama apie tai, kas svarbiausia poros santykiuose, velionės mama N. Jagelavičienė išskyrė du svarbiausius veiksnius – komunikaciją ir pagarbą.

„Dažniausiai du žmonės tarpusavyje tiesiog nesikalba. Pirmiausia reikia kalbėti bet kokiu klausimu. Bet kokią problemą galima išspręsti kalbantis“, – sakė N. Jagelavičienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Anot jos, net jeigu meilės nebelieka, kalbėtis turi padėti pagarba.

„Jei pora kažkada susiėjo, reiškia tarp jų buvo meilė, pasitikėjimas, jie planavo bendrą gyvenimą ir laimę“, – kalbėjo moteris.

Bet kokią problemą galima išspręsti kalbantis.

Pasak N. Jagelavičienės, prisiminus kadaise buvusius jausmus ir pagarbą, tereikia pasiryžti pokalbiui.

„Reikia tik drąsos ir kalbėtis, kalbėtis, kalbėtis“, – patarė ji.

Kodėl poros skiriasi ir kokiais būdais išvengti artėjančių skyrybų – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ tik per LNK.lt ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Labai šauni moteris. Labai gaila, kad neleidžia su anūku matytis,kas čia per nesąmonė

Mildai

nesu nei vienoje pusėje, bet kad Jagelavičienė prisidejo prie savo dukros išsilavinimo, prie jos išgarsejimo tai tikrai. Viską Agnė pasiekė mamos dėka. Taigi, nereikia per daug ant jos varyti. Kad globotų anūką, esant gyvam tėvui tikrai nepritarčiau. Bet kad močiutė turi teisę susitikti su anūku, tai tikrai. Ir labai nesąžininga neleisti vaikui susitikti su močiute, su kuria jis praleido daug laiko.

Kauniete

Ši močiutė jau turėtų suprasti,kad laikas sustoti ir nelįsti į TV laidas,vaikščioti į vakarėlius,rengiasi kaip jauna mergina,bet meteliai matosi ,nori nenori,juo labiau ,kad per tą visur lindimą tiek gauna biaurių komentarų,ar to reikia pagyvenusiai moterėliai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS